Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtar Ekrem, kurum idarecilerini ağırladı

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun ve kurum idarecilerini düzenlediği yemekte ağırladı.

5 Mart 2016 Saat: 16:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.088 kez okunmuştur

Muhtar Ekrem, kurum idarecilerini ağırladı
Muhtar Ekrem, kurum idarecilerini ağırladı

Kandıra’nın Kefken Mahallesi’ne hizmet veren yetkilileri teşekkür yemeklerinde ağırlamaya devam eden Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve heyeti, bu kez Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun’u ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ın da katıldığı yemeğe Kefken Orman İşletme Şefi Mehmet Kır, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ali Kemal Dilaver, Etüt Planlama ve Kesin Hesap Şube Müdürü Fatmanur Kesikbaş, Büyükşehir Belediyesi Kandıra Koordinatörü Numan Balaban, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kandıra Bölge Şefi Faruk Taşer ve çok sayıda kurum idarecisi katılım sağladı.

YERİNDE İNCELEDİLER

 Kefken Beyoğlu Yaz Kampı’nda organize edilen yemekte Kefken Mahallesi’ne yapılan hizmetler ve yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonrası Kefken Mahallesi’ne yapılan hizmetleri yerinde inceleyen kurum idarecileri, Büyükşehir Belediyesi tarafından üstü kapatılacak olan pazar yerinde incelemelerde bulundular. Kefken Mahallesi’nin eksikliklerini ve sıkıntılarını birebir yerinde göstererek çözümünü talep eden Muhtar Ekrem, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı da tüm kurum idarecilerine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑