Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtar Ekrem’den İSU Genel Müdürü’ne teşekkür plaketi

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a, bölgede yapılan altyapı yatırımlarından ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

23 Şubat 2016 Saat: 19:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.438 kez okunmuştur

Muhtar Ekrem’den İSU Genel Müdürü’ne teşekkür plaketi
Muhtar Ekrem’den İSU Genel Müdürü’ne teşekkür plaketi

Kandıra Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, azası Zeynel Abidin Kesikbaş ile birlikte İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’ı makamında ziyaret ederek Kefken Mahallesi’ne yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti.  Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Bayram ise, kurum olarak ilçe, bölge,mahalle ayrımı yapmadan hizmet verdiklerini söyledi. Sahil bölgesi Kefken’in içme suyu ve alt yapı problemlerini tamamladıklarını ifade eden Bayram, “Bölge, artık Namazgah barajı ile birlikte sağlıklı ve düzenli içme suyuna kavuştu. Tamamlanan altyapı ile birlikte problemlerden de kurtuldu” dedi. İSU Genel Müdürlüğü’nün mahallelerinde önemli yatırımlar ile hizmet verdiğini ifade eden Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem’de, yapılan yatırımlardan ve verdikleri desteklerden dolayı İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a plaket verdi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Ali Ekber 25.02.2016 21:10
Muhtar reklam peşinde İSU Kandıradaki parayla içme suyu bağlamadığı vatandaşların hesabını versin!İSUda rezillik diz boyu onlarca su mağduru varken çalışmayan isuya plaket!
eh seni be 23.02.2016 20:16
sayın muhtar bizi duymamıs anlasılaan napalım saglık olsun reklamlara devam plaket dağıtsı bakalım nereye kadar herseyin bir sonucu varmış nede olsa ama halen meraktayım paralarını kim veriyor
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑