Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtar Ekrem, balık ziyafetinde bu kez Aydınlık’ı ağırladı

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve heyeti, bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ı ağırladı.

8 Ocak 2016 Saat: 09:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.450 kez okunmuştur

Muhtar Ekrem, balık ziyafetinde bu kez Aydınlık’ı ağırladı
Muhtar Ekrem, balık ziyafetinde bu kez Aydınlık’ı ağırladı

Kandıra’nın Kefken Mahallesi’ne hizmet veren yetkilileri teşekkür yemeklerinde ağırlamaya devam eden Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve heyeti, bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ı ağırladı. Kefken Beyoğlu Yaz Kampı’nda organize edilen yemeğe Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ali Kemal Dilaver, Büyükşehir Belediyesi Kandıra Koordinatörü Numan Balaban, İSU Kandıra Şube Müdürü Medine Cici, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kandıra Bölge Şefi Faruk Taşer, Beyoğlu Kamp Amiri Yakup Erdoğan ve Büyükşehir Belediyesi idarecileri katılım sağladı.

HER ZAMAN HALKIN YANINDAYIZ

Mahalle halkının destekleriyle gerçekleşen yemek organizasyonları ile idarecileri ağırlayan Muhtar Ekrem ve heyeti, Kefken Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı daire başkalarına ve şube müdürlerine teşekkür etti. Kefken halkının yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduğunu kaydeden Muhtar Ekrem, mahallelerinin gelişmesi ve güzelleşmesi için hizmetlerin devam etmesi temennilerinde bulundu. Kandıra’nın tüm sahillerine ayrı bir önem verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ise her zaman halkın emrinde olduklarının mesajını verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑