Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtar Çıkrıkçı, oğlunu evlendirdi

Kandıra Çarşı Mahallesi Muhtarı Ali Çıkrıkçı, oğlu Hakan Çıkrıkçı’yı Hanife Bayrak ile evlendirdi. Kandıra halkı, bu düğüne akın etti.

11 Eylül 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.970 kez okunmuştur

Muhtar Çıkrıkçı, oğlunu evlendirdi
Muhtar Çıkrıkçı, oğlunu evlendirdi
Kandıra’nın en eski fotoğrafçılarından aynı zamanda Çarşı Mahallesi Muhtarı olan Ali Çıkrıkçı, görkemli bir düğün töreni ile oğlu Hakan’ı evlendirdi. Serpil ve Ali Çıkrıkçı’nın biricik oğulları Hakan ile Sevimser ve Necmi Bayrak’ın güzeller güzeli kızı Hanife’nin yoğun kalabalık içerisinde yapılan düğünde mutluluklarına diyecek yoktu. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğün törenine katılımın yoğun olması, Bayrak ve Çıkrıkçı ailesini oldukça mutlu etti.
BOL ŞAHİTLİ NİKAH Çiftin nikahını Kandıra Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Vekili Erdoğan Eyidoğan kıyarken, nikah şahitliğini ise eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Ajansı Kandıra Temsilcisi Gazanfer Evin birlikte yaptı. İmzaların atılmasıyla mutlu çift sahnede dans ederek davetlilerden büyük alkış aldı.
TAKI YAĞMURU Uzun kuyrukların oluştuğu takı merasiminde, genç çifti yakınları takı yağmuruna tuttu. Ali Çıkrıkçı misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi. Hınca hınç dolan salon Çıkrıkçı ailesinin Kandıra’da ne kadar sevildiğinin bir göstergesi oldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑