Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtar adayı Aravan, meclisten köyü için hizmet istedi

Araman Köyü Muhtar Adayı Ercan Aravan, seçim çalışmalarına başladı. Köyün sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını tespit eden Aravan, meclisteki vekillerimizden köyü için yardım istedi.

3 Kasım 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 49.335 kez okunmuştur

Muhtar adayı Aravan, meclisten köyü için hizmet istedi
Muhtar adayı Aravan, meclisten köyü için hizmet istedi
Araman Köyü Muhtar Adayı Ercan Aravan, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Komisyon üyesi olan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ı ziyaret ederek köyün sıkıntıları hakkında sunum yaptı. Ercan Aravan Ankara’daki ziyaretini şu sözlerle anlattı; “Ankara’da biz dizi ziyaretlerde bulundum. Burada Kocaeli milletvekili Fikri Işık ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile köyümün sorunlarını dile getirdim. Köyümüzün tarihinden ve hükümetten beklentilerimizi anlattım. Köyümüzün bulunduğu coğrafi konum itibariyle gerekli ilerlemeyi göremediğini söyledim. Fikri bey konularla ilgileneceğini dile getirdi. Ayrıca çok eski tanıdığım Selçuk Özdağ ise benimle birlikte konunun takipçisi olacağını söyledi. Çok yakında Araman Köyü’nü ziyaret edeceklerini, bahsi geçen sorun ve ihtiyaçların giderilmesi ile yakından ilgileneceklerini belirttiler” dedi.
Aravan, köyünün sorunlarını madde madde kaleme alarak vekillerden en kısa zamanda bu sıkıntı ve ihtiyaçların çözülmesini istedi. Aravan’ın kaleme aldığı listede bakın neler yer alıyor; Köyün merkezinde bulunan 500 m2 bir alana sahip Hisar (Heser) Tepesi’nin çim saha veya toprak saha olarak düzenlenmesi, sosyal faaliyetler düzenlenip köyümüze gelir kazandırması, yıllar önce köyümüze yapılmış olan halı sahanın tekrar elden geçirilmesi, Tepeharman mevkiinden geçerek Selimköy ve Küçükhasanlı Mahallesi’ne dek uzanan yaklaşık 1.000 m2 olan Kiremişçiler yolunun taş yol olarak düzenlenmesi, Köy merkezinde ve Araman Camii yanındaki Çocuk Oyun Parkı’nın etrafının çit tel ile kapatılması, alt zemininin kauçuk parke ile kaplanması, Araman Köyü’nden İzmit’e ulaşım anlamında çok yakın fakat kullanım anlamında yetersiz olan Araman Akmeşe – İzmit yolunun tamamlanmayan 4.400 m. bölümünün tamamlanması, mevcut olan bu yol yıllar önce altyapısı taş dökülerek yarım bırakılmıştır, kulağımıza gelen duyumlar neticesinde bu yolun resmi kayıtlarda asfalt olarak görüldüğüdür. Mevcut olan Köy Sağlık Evi'ne doktor kadrosunun verilmesi, şayet bu mümkün olmazsa şuan ki çalışma saatlerinin yoğunlaştırılması. Şuan sadece Ebe/ Hemşire kadrosu mevcuttur. Doktor çalışma saatleri yetersizdir.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑