Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtar adayı Aravan’dan çarpıcı açıklamalar

Kandıra Araman Köyü Muhtar Adayı Ercan Aravan, muhtarlık çalışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aravan, projeleriyle Araman Köyü’nü daha iyi günlere taşıyacağını söyledi

4 Ocak 2014 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 50.603 kez okunmuştur

Muhtar adayı Aravan’dan çarpıcı açıklamalar
Muhtar adayı Aravan’dan çarpıcı açıklamalar
Ercan Aravan, 1991 yılında köyünden ayrılmış, turizm ve emlak sektöründe büyük bir kitleye hizmet sunarak her geçen gün isminden ve işinden söz ettiren biri olmuştu. Aravan, bu bilgi ve birikimiyle köyüne hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu aylar önce açıklamıştı. Aravan, Kandıra Araman Köyü’ne neden muhtar adayı olduğunu şu sözlerle anlattı; “Uzun yıllardan beri Kandıra ve köyümden uzak illerde ekmeğimizi aradık. Kandıra’nın gelişmesi ve büyümesi nedeniyle İstanbul-Bodrum arasındaki turizm ve emlak sektörünü Kandıra’ya kaydırdık. Bu yıl inşallah İstanbul-Kerpe arasında turizm sektöründe ilk adımı atacağız. Hem memleketimize hizmet etmiş olacağız hem de memleketimizde yaşamımızı sürdüreceğiz.”
BİRİKİMLERİMİ UYGULAYACAĞIM Aravan, “Bu çalışmalarım esnasında tabii ki köyüm olan Araman’da yaşamımı sürdüreceğim. Ticari alanımızı Kandıra’ya taşıdığımızı duyan çok değerli köy halkımızın muhtarlık talebini değerlendirdim ve adaylığımı halkıma duyurdum. Türkiye’de turizmin en gelişmiş bölgelerinde turizm ve emlakçılık sektöründe çalışmalarımı yürütürken, büyük deneyim ve birikimlerimi köyümde de uygulamak istiyorum. Her yıl köyümüzde bir etkinlik düzenleyeceğim. Yağlı güreş, futbol turnuvası, bayanlara ve çocuklara yönelik etkinlikler yaparak köyümüze hareketlilik kazandırmak, bu süreç içerisinde tüm siyasi ve idarecileri köyümüzde ağırlamak, köyümüzün gelişmesine öncülük yapmak istiyoruz” dedi. DERNEK KURACAĞIZ Aravan, “Muhtarlığın yanı sıra Araman Köyü Kültür, Yaşatma ve Dayanışma Derneği kurarak köyümüzün faaliyetlerini biraz daha etkin hale getirmek, köyümüzü diğer köylerden biraz daha öne çıkarmak hedeflerimizin içerisinde. Yaşanan sıkıntılara çözüm üreterek halkımızın birlik ve beraberliğini sağlamak için siyasi ve idareciler arasında köprü vazifesi kuracağız. Araman merkez ile Küçükhasanlı ve Omurca mahalleleri arasında kesinlikle bir ayrım olmayacaktır. Buradaki birlik ve beraberlik eşit bir şekilde kurulacak. Köye sadece hizmet etmek değil aynı zamanda köyün huzurunu sağlamak için şeffaf anlayışla idarecilik yapmayı hedefliyorum. Halkımız bana bu yönde yetki verirse köyümüzün kalkınması ve huzuru için üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapacağım” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑