Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Muhsin Tekol, köylerde başkan gibi karşılanıyor

AKP Belediye Başkan aday adayı Muhsin Tekol, köy ziyaretlerine devam ediyor. Kandıra halkı tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Tekol, projelerini anlatarak köy sakinlerinden destek istiyor.

12 Kasım 2013 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.002 kez okunmuştur

Muhsin Tekol, köylerde başkan gibi karşılanıyor
Muhsin Tekol, köylerde başkan gibi karşılanıyor
Ak Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Muhsin Tekol’un köy ziyaretleri devam ediyor. Seçim kapsamında yapılan köy gezilerine Bollu Köyü ziyareti ile başlayan Muhsin Tekol ve ekibi, köy muhtarı Hüseyin Seyrek ve köy halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Ziyaretlerden memnun ayrılan Tekol, aynı kapsamda Bağırganlı Köyü’nde vatandaşlarla bir sohbet gerçekleştirdikten sonra Pınarlı Köyü’ne geçti. Burada Köy Muhtarı Hüseyin Gün tarafından karşılandı.
Tekol ve ekibi Ak Parti’nin 2023 vizyonu ve Kandıra’ya yaptığı hizmetleri anlattı. Oradan Akçaova Köyü’ne Muhtar Remzi Yüce’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette tüm köy halkına aday adaylığı süreci hakkında bilgi verdi.Gittiği köylerde, bu yarışın adayın netleşmesi ile sona ereceğini ve belirlenen aday kim olursa olsun 35 yıldır yaptığı gibi aday ile çalışacağını kaydeden Tekol’a Akçaova köy sakinleri “Biz Kandıra’ya emek vermiş, Kandıra’yı bilen, bizi bilen başkan istiyoruz. Belediyeye rahatça gidip derdimizi anlatabileceğimiz bir başkan istiyoruz” dedi.
AK Partinin vizyonunu ve Kandıra’nın menfaatlerini düşünerek hareket etmek gerektiğini vurgulayan Tekol; “Siyasette asıl amaç millete hizmettir. Yıllarca bunun bilinci ile siyaset yaptım. Kandıra köyleri bizi ve partimizi çok iyi tanıyor ve yapılan hizmetleri görüyor. Bizim iktidarımız ve misyonumuz; Cumhuriyet tarihinde rekor kıran projelere, hizmetlere imza atmaktadır. Bunlar, bu hizmetler kurucusu olduğum partimin adına son derece gurur vericidir. İşte bu hizmet aşkı bizi adaylığa, bu sorumluluğu almaya yöneltmiştir. Başbakanımızın dediği gibi, bizim için halka hizmet hakka hizmettir. Tüm köylerimiz daha iyi hizmet alsın diye, daha güzel olsun diye uğraşacağız. Hedefimiz bu” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑