Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Muhammed Dizman Asker oluyor

Kocaeli Demokrat Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt'un yanında 2 yıldan beri foto Ünal'da hizmet veren Muhammed Dizman subay olarak askerliğini yapmak için gün say...

11 Mayıs 2009 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.601 kez okunmuştur

Muhammed Dizman Asker oluyor
Muhammed Dizman Asker oluyor

Kocaeli Demokrat Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’un yanında 2 yıldan beri foto Ünal’da hizmet veren Muhammed Dizman subay olarak askerliğini yapmak için gün sayıyor.

 

      17 yıldan beri foto Ünal olarak hizmet veren Ünal Cankurt, aynı zamanda Kocaeli Demokrat Gazetesi Kandıra Temsilciliğini yürütüyor. 2 yıldan beri foto Ünal’da hizmet veren Muhammed Dizman askerlik nedeni ile işinden ayrılması üzerine, Ünal Cankurt tüm personeline Kerpe Kaptan Restorant’ta yemek verdi. Foto Ünal stüdyosunda hizmet veren Muhammed Dizman askerlik heyecanı ile aramızdan ayrılırken, uzun zamandan beri birlikte çalışan Banu Taydaş, İsmail Duman, Çiğdem Lüleci ve Ünal Cankurt, Kerpe Kaptan Restorantta veda yemeğinde bir arada hasret giderirken, geç vakitlere kadar sohbet ve hatıralar anlatılması ile hoş bir gece geçirdiler. 

      Kocaeli Demokrat Gazetesi Kandıra Temsilciliği ve Foto Ünal çalışanları bir araya gelerek, günün yorgunluğunu atarken aralarından ayrılacak olan Muhammed Dizman içinde hüzünlülerdi. İlçemizde saygın bir yeri olan Muhammed Dizman mesai arkadaşlarının yanı sıra sevenleri tarafından da ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyordu. Ünal Cankurt, tüm personeli ile bir araya gelerek, 2 yıldan beri birlikte çalıştığımız Muhammed Dizman’ı askerlik nedeni ile aramızdan ayrılması bizleri üzdü. Çok başarılı, ilçemiz tarafından sevilen Dizman askerliği biran önce yapıp, aramıza dönmesi arzusu içindeyim. 2 yıl gibi bir zamanda başarılı çalışmaları ile müessesemize büyük katkı sağlamıştır. Bundan dolayı Muhammed kardeşimize, bundan sonraki hayatında başarılar dilerken subay olarak askerliği yapması da bizlere ayrı bir kıvanç veriyor. Şimdiden hayırlı teskereler diyerek hayatında başarılar dilerim, tüm personelinin gözlerinin dolmasına neden oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑