Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

“Muhalifler asla bizim kongrelerimizde olmayacak”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’ya gelen Kocaeli teşkilatlarını kongre konusunda uyararak, “Muhalifler asla bizim kongrelerimizde olmayacak” dedi.

17 Kasım 2016 Saat: 12:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.622 kez okunmuştur

“Muhalifler asla bizim kongrelerimizde olmayacak”
“Muhalifler asla bizim kongrelerimizde olmayacak”

MHP Kocaeli il ve ilçe teşkilatları önceki gün Genel Merkez’e giderek TBMM’de gerçekleşen MHP grup toplantısına katıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda ülke gündemine ve kongre sürecine dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, öncelikle Kocaeli teşkilatlarına dik duruşlarından dolayı memnuniyetini ifade etti.

SİYASİ BOŞLUK DEVAM EDİYOR

Ardından partililere süreç hakkında bilgi veren Bahçeli, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aktararak, Türkiye’nin iç ve dış tehditleri ile Ortadoğu’daki sıcak gelişmelerin Türkiye için tehdit oluşturduğuna dikkat çekti. FETÖ terör örgütünün toplumun hoşuna giden alanlarda yuvalandığını belirten MHP lideri Devlet Bahçeli, örgütün yargı, basın, medya, iş hayatı, siyasi alanlar ve silahlı kuvvetlerde önemli mesafeler aldığını kaydetti. OHAL çerçevesinde devletin tüm alanlardan örgütü temizleme çalışması yaptığını ifade eden Bahçeli, siyasi alan içerisindeki boşluğun da devam ettiğini kaydetti.

YORULANLAR PARTİYİ TERK ETSİN

Öte yandan teşkilatları uyaran Bahçeli, “MHP, Türkiye’nin geleceği ile bütünleşen bir siyasi partidir. MHP’yi tek başına düşünemezsiniz, MHP bu ülke demektir. MHP’ye yapılmak istenen her müdahaleyi iyi okumak gerekiyor. Ülkücü hareketin 3 bine yakın şehidi vardır. Bu hareketle uğraşanların hiçbir zaman iki yakası bir araya gelmez. Bu yüzden yorulduğunu hissedenler varsa, bu davanın zorluğunu kaldıramayacak olanlar varsa Kocaeli’ye gitmeden partiyi terk etsin” diye konuştu.

TEŞKİLATLARA UYARI

Kongre sürecini de değerlendiren Bahçeli, muhalif kesimin kongrelerde olmaması için teşkilatları uyararak, “MHP için Kocaeli önemli bir bölgedir. Kongreleri dikkatli yapın, birlik ve beraberlik içerisinde bir tablo sergileyin. İçinize tarlalarda, otel lobisine gidenleri asla almayın. O kongrelere gidenler asla bizim kongrelerimizde olmayacak” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑