Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Mücadelelerden zaferle çıktık

AKP Kandıra İlçe Teşkilatı 40’ıncı Danışma Kurulu’na katılan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kandıra teşkilatının seçimlerdeki gayretine değinerek, “Bütün mücadelelerden zaferle çıktık” dedi.

1 Ekim 2014 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.163 kez okunmuştur

Mücadelelerden zaferle çıktık
Mücadelelerden zaferle çıktık

Ak Parti Kandıra ilçe teşkilatının 40’ncı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı, dün akşam Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Programa Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yardımcısı Şennur Kılıçarslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, mahalle temsilcileri ve yaklaşık 300 kişiden oluşan partili katıldı.
USTALIK DÖNEMİ İÇİN ADAYIM Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, 11 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden bahsederek başladığı konuşmasında, “3 Aralık’ta ilçemizde 5. olağan kongremiz yapılacak. İl ve ilçelerde tek listeli adaylar ile seçime gideceğiz. İstişareler neticesinde genel merkezimiz bir karar verecek. Genel merkezimizin kararına saygılıyız. Bize ne görev verirlerse o yolda yürümeye devam edeceğiz. Ben partimizin Kandıra’da kurucu üyelerinin içindeyim. Ustalık dönemim ile adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.
YENİ KANDIRA İÇİN EL ELE Ardından söz alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise seçim sürecinin zorluklarından bahsederek, seçim sürecinde kendisi için destek isteyerek gece gündüz çalışan partililerine teşekkür etti. Akabinde Kandıra için yapacağı hizmetlerden bahseden Köken, “İnsanlığa faydası olan bütün projelerimizi hayata geçireceğiz. En yakın zamanda Kandıra’mıza Kent Meydanı inşa edeceğiz. Ben herkesin belediye başkanıyım” diye konuştu. 3 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresini de değerlendiren Köken, “Seçimlerde ilçe başkanlığına kim seçilirse seçilsin, biz yeni Kandıra için el ele yürümeye devam edeceğiz” dedi.
MİLLETİN BAŞINA BAŞKOMUTAN Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Mahut Civelek, “Kandıra’nın artık bu toplantıyla kırkı çıktı. Artık 41’nci danışmayı yeni dönemde yapacağız. 2014 yılını gece gündüz çalışarak seçimlerle geçirdik. Kandıra ile birlikte 13-0’lık bir destan yazdık. Daha tenimiz kurumadan uzun adamı 10 Ağustos’ta milletin başına başkomutan olarak geçirdik. Hamdolsun bütün bu mücadelelerden zaferle çıktık” dedi. Konuşmaların ardından Civelek, Şentürk ve Köken tarafından AKP İlçe Kadın Kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerine başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑