Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Minik öğrencilerin bayram coşkusu

Kandıra Selma Orhon Atameriç Anaokulu öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nın 91’nci yıldönümünde birbirinden güzel gösterilerini ilk kez sergiledi.

30 Ekim 2014 Saat: 10:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.843 kez okunmuştur

Minik öğrencilerin bayram coşkusu
Minik öğrencilerin bayram coşkusu

Kandıra Selma Orhon Atameriç Anaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91’nci yıl dönümünde ilk gösterilerini sergiledi. Okul binasında gerçekleşen törene okulu yaptıran hayırsever Selma-Orhon Atameriç çifti katılım sağlarken, Kandıra Kaymakam Vekili Kadir Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Fatih Eren, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz ve eşi Dilek Yılmaz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
İLK BAYRAMLARI Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Orhon Atameriç, “Eğitim öğretim hayatına yeni açılan okulumuzda ilk Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün öğrencilerimizin daveti üzerine buradayız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, buradaki okul öncesi eğitimlerini başarıyla bitirip sonraki basamakları başarıyla tırmanacaklarına inanıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91’nci yıl dönümü hepimize kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
MİNİKLERDEN “İZİNDEYİZ” MESAJI Eğitim öğretim hayatına yeni başlayan minik öğrenciler, ilk gösterilerine öğretmenleri Şeyma Bostan, Hülya Aktürk Yiğit, Meryem Küçük ve Naciye Nur Aydın öncülüğünde hazırlanırken, sergiledikleri gösterilerle velilerine mutlu ve gururlu anlar yaşattı. Üzerinde Atatürk ve Türk Bayrağı bulunan tişörtlerle oldukça şirin görünen minikler, birbirinden güzel şiirleri ve Cumhuriyet şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Özellikle kendi yaptıkları Atatürk çerçevesinin önüne karanfil bırakan minikler, “İzindeyiz” mesajı verdikleri gösterileriyle davetlilerden büyük alkış topladı.
YAŞLARI KÜÇÜK, COŞKULARI BÜYÜK Gösterilerin ardından söz alan Okul Müdürü Filiz Deniz, konuşmasına Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katılan davetlilere teşekkür ederek başladı. Deniz, “Yaşları küçük ama Cumhuriyet Bayramı coşkusunu öyle güzel işlediler ki içimize. Küçücük salonumuz tüm Türkiye'yi temsil etti. Atatürk sevgisi, bayrak sevgisi, Cumhuriyet coşkusu, başarma duygusuyla beraber bayramımızı coşkulu bir şekilde kutladık. Aydınlanma yolunda atılan en güzel ve en özgür adımdır Cumhuriyet. Cumhuriyet bayramımız hepimize kutlu olsun” diye konuştu. Ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, okul müdürü Filiz Deniz’e Atatürk’ün resminin bulunduğu çerçeve hediye etti.











       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑