Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Minik Mustafa Kek sattı, un alıp Suriye'ye gönderdi

Kandıra’da Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan un yüklü 3’ncü tır, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı. Minik Mustafa okulda sattığı keklerin parasıyla un alıp Suriye'ye gönderdi

31 Aralık 2015 Saat: 12:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.938 kez okunmuştur

Minik Mustafa Kek sattı, un alıp Suriye'ye gönderdi
Minik Mustafa Kek sattı, un alıp Suriye'ye gönderdi

Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra Belediyesi, İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Temsilciliği, İHH İnsani Yardım Vakfı Kandıra Temsilciliği, Kandıra Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği ve Diyanet-Sen Kandıra Temsilciliği tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Bayırbucak Türkmenlerine gönderilen 3’ncü un yüklü tır, dualar eşliğinde uğurlandı. Hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımlar ile alınan 500 çuval un, belediye binası önünde düzenlenen törenle Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, kurum idarecileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

TÜK MİLLETİ HER ZAMAN MAZLUMLARIN YANINDADIR

Törende konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ise böyle hayırlı bir hizmete şahitlik yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, “Böylesi yardımlar bizim milletimizin ne kadar büyük olduğunun açık ve net ispatıdır. Türk milleti tarihinde her zaman mazlumların, zulme uğrayanların, zor durumda olanların yanında olmuştur. Zaten bizleri büyük yapan da budur. Bu işe gönül veren tüm STK’ları gönülden tebrik ediyorum. Bu yardımlar emin olun ki sadece Kandıra'da değil ülkemizin her yerinde yapılıyor. Çünkü biz yardımsever bir milletiz. Bu yardımların oluşmasında emeği geçen tüm kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ANNESİNE KEK YAPTIRIP SATTI

Ayrıca törende Akçakoca İlkokulu 1’nci sınıf öğrencisi Mustafa Kılıç’ın annesine yaptırmış olduğu kekleri satarak kazandığı 75 lirayı İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Temsilcisi Raif Yıldız’a teslim etmesi herkesi duygulandırdı. Yıldız, minik Mustafa’ya teşekkür ederek, yaptığı bu anlamlı davranıştan dolayı tebrik etti. Küçük yaşına rağmen kocaman bir yüreği olan Mustafa’nın herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Yıldız, Bayırbucak Türkmenleri için sıfır battaniye ve giyim ile kuru gıda yardımlarının devam ettiğini açıkladı. Kandıra’daki bir başka program için Kandıra Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da programa son anda dâhil olarak, kampanyada emeği geçenleri tebrik etti. Hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından un yüklü 3’ncü tır, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ahmet KILIC 02.01.2016 14:12
Masallah bu yasta yigenimiz bir seylerin idrakina varip Suriye de ki kardeslerimizi düsünmüs... Önce ebeveynlerinden daha sonra da böyle yetismesini saglayanlardan Allah razi olsun
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑