Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

“Milli Görüş, Kandıra’dan tarihte almadığı kadar oy alacak”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Aşıla, “Kandıra’nın evladı Levent Gödek’e büyük bir teveccüh olduğunu gördük, mutlu olduk. Milli Görüş, Kandıra’dan tarihte almadığı kadar oy alacak” dedi.

12 Mayıs 2023 Saat: 19:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 908 kez okunmuştur

“Milli Görüş, Kandıra’dan tarihte almadığı kadar oy alacak”
“Milli Görüş, Kandıra’dan tarihte almadığı kadar oy alacak”

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi Kandıra kurucu ilçe başkanı ve Kocaeli 3. sıra milletvekili adayı Levent Gödek, Kocaeli 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Emre Aydın gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetesi genel yayın yönetmeni Ünal Cankurt’un sorularını yanıtlayan Kocaeli 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Aşıla, “Kocaeli’nden 3 vekil göndereceğimize kesin gözüyle bakıyor, dördüncü milletvekilini çıkartmak için çabalıyoruz” dedi.
SİYASETE NEZAKET VE ZARAFET KATACAĞIZ
Aşıla, sözlerini söyle sürdürdü; “Yeniden Refah Partisi’ni kuralı 4 buçuk yıl oldu fakat biz 50 yıllık milli görüş geleneğinin temsilcisi bir partiyiz. Partiyi kurarken 1-0 önde başladık. Çünkü genel başkanımız Erbakan hocamızın evladı. İlk dönemlerde bir sürü liderin evladı parti kurdu ama başaramadı bu da öyle olur, fos çıkar görüşü vardı ama ilerleyen günlerde görüldü ki çok hazır bir vaziyette parti kurulmuştu. Biz partiyi kurarken siyasete nezaket ve zarafet katacağız dedik, doğruları alkışlayacağız, yanlışların karşısında olacağız, eksikleri tamamlatacağız görüşüyle yola çıktık.

BİR YILDA 150 MİLYAR DOLAR KAYNAK
Partiyi kurduktan bir yıl sonra AR-GE birimi başkanlığımız hemen çalışmalara başladı ve yaklaşık 10 bin sayfaya tekamül eden altı tane kitap çıkardık. Bu kitapların birincisi ‘kaynak paketlerimiz’ çok önemliydi. Allah’ın bu ülkeye verdiği nimetleri hayata geçirerek bir yılda borç yapmadan, zam yapmadan ilave vergi koymadan 150 milyar dolar kaynak nasıl bulunur araştırdık, bulduk ve kitap haline getirdik. Bunları da ilk önce Cumhurbaşkanımıza gönderdik. Daha sonra Kılıçdaroğlu’na ve Bahçeli’ye gönderdik. Bu devlet, bu millet için kim çivi çakacaksa bizim başımızın üstünde yeri var. ‘Siz giderseniz biz bunları yapacağız’ demedik.

ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİBİZ
Biz her şeye hazırlıklıyız. Sırf partiyi kurduk, muhalefet olalım, seçimlere girelim, adımızı duyuralım, reklam yapalım diye değil. Biz ülkeyi yönetmeye talibiz. Bu da insanlar arasında kabul edilmeye başlandı ve büyük teveccüh gördü. Bir yıl geçmeden ilk kongremizi yaptık ve hiçbir siyasi partiye nasip olmayan polis kayıtlı 44 bin insanla kongremizi gerçekleştirdik. İkinci kongre geldiğinde çıtayı yüksek tuttuk diye endişelendik ama bu kez de 65 bin kişiyle ikinci kongremizi gerçekleştirdik. Bu bize büyük bir teveccühün olduğunu gösterir.

YERLİ VE MİLLİ BİR GİRİŞİM
Cumhurbaşkanımız Ayasofya'yı açtığında namaz kılmaya ilk biz gittik. Bunu başından beri savunuyorduk, başkası açtı diye inkar mı edeceğiz? TOGG fabrikasının açılış davetiyesi geldiğinde yerliliği konusunda kendi aramızda tartışırken Genel Başkanımız dedi ki; ‘1-0’dan büyüktür. Bu yerli ve milli bir girişimdir. Erbakan hocamızın yıllardır dediği gibi bu başlangıçtır. Şimdi yüzde 5’ini yüzde 10’unu yaparız yarın yüzde 100’ünü yaparız.’

ZEHRİN ÇİKOLATAYA BATIRILDIĞI ‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’
Yanlışlara mani olacağız dedik. 2011’de imzalanan 2014’te yürürlüğe giren İstanbul Sözleşmesi, Yeniden Refah Partisi kurulduktan sonra gün yüzüne çıktı. İçinde zehrin çikolataya batırıldığı ancak adının da kadına şiddet diye duyurulduğu bir sözleşme. Kadına şiddet deyince akan sular duruyor tabi halbuki içinde çok gizli tehlikeler barındıran özellikle aileyi parçalandıran, neslimizin geleceğini karartan maddelerin olduğunu fark ettik ve baskı yaptık. Rusya, Sırbistan, Ermenistan, Polonya, Macaristan gibi ülkeler aile yapısını bozar diye imzalamamış ama biz birde adına İstanbul Sözleşmesi demişiz.Yaptığımız baskıdan sonra Cumhurbaşkanlığı İstanbul Sözleşmesinden çekildiğini açıkladı. Lakin hala 6284 sayılı yasanın içinde aileyi tahrip eden maddelerin olduğunu biliyoruz.

KOLTUK PAZARLIĞI YAPMADIK
Cumhur İttifakına girerken milletvekilliği, bakanlık, cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi pazarlıklar yapmadık. Karşı taraftan bu teklif bize geldiği halde bile kabul etmedik. Sadece ekonomide, sosyal politikalarda, dış politikalarda bu milletin hayrına olan 30 maddelik şartımızı sunduk. Cumhurbaşkanımız yeni dönemde sunduğumuz şartları zaten yapacaklarını söyleyerek imza attıktan sonra bu ittifaka dahil olduk.

LEVENT GÖDEK’E SAHİP ÇIKTILAR
Kocaeli bizim gözümüzde milli görüşün kalesidir. Rahmetli Erbakan hocamızın bir sözü var ‘Amerika’nın Pentagon’u varsa Türkiye’nin Kocaeli’si var’ diye. İnşallah bu ifadeye layık bir sonuç alacağız. Kandıra bazında sonradan gelişen yer değiştirme olayı oldu. 3. sıra adayımız büyüğümüz Mehmet Aras adaylıktan çekilerek yerine Kandıra’nın evladı Levent Gödek’i yerleştirdi. Kandıra’da gezince bu kardeşimizin gerçekten muhteşem bir çalışma yaptığını gördük. Gecesini gündüzüne katıyor biliyoruz. İnsanlarda da büyük bir teveccüh olduğunu ve Levent’e sahip çıktıklarını gördük. Bu hususta çok mutlu olduk. İnsanların gözlerindeki ışıltıyı gördük ve bu iş kabul edilmiş sayıyoruz. Milli Görüşün Kandıra’dan tarihte almadığı kadar oy alacağına inanıyoruz.

4. VEKİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Baraj problemimiz yok. Kocaeli’nden 3 vekil göndereceğimize kesin gözüyle bakıyor, dördüncü milletvekilini çıkartmak için çabalıyoruz. Sonuna kadar da çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gittiğimiz yerlerde dokunduğumuz insanlarda hep olumlu dönüşler alıyoruz. Çünkü bizlerin geçmişinde başımızı öne eğecek hiçbir hareket olmadı. 21 yıl sonra Yeniden Refah Partisi’ni yeniden meclise sokmak için tüm hemşerilerimizden tüm Türkiye’den destek bekliyoruz. Cumhur İttifakı olarak yeniden büyük Türkiye ve adil temeller üzerine kurulu yeni bir dünyayı hep beraber inşa edeceğiz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑