Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Milletvekili Işık’tan hayırlı olsun ziyareti

Kandıra Belediyesi’nin yeni hizmet binasına geçmesi nedeniyle Belediye Başkanı Adnan Turan’a bir dizi hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı. Ziyaretçiler arasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yer aldı.

21 Ocak 2023 Saat: 14:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 909 kez okunmuştur

Milletvekili Işık’tan hayırlı olsun ziyareti
Milletvekili Işık’tan hayırlı olsun ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, belediyenin yeni hizmet binasına geçmesi üzerine kendisine hayırlı olsuna gelen birçok ismi ağırladı. Belediyeyi ziyaret edenler arasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı görevlerini yapmış eski Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da bulunuyordu. Ziyarete ayrıca AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetimi ile AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gürcan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun da katıldı.

BEKLENTİLERİNİ İLETTİLER
Ziyarette Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile birlikte ülke gündemindeki konular ele alınırken Başkan Turan, belediyenin çalışmalarından da bahsetti. Turan, akşam saatlerinde Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonunu Başkanı Şükrü Başaran ve yönetimini ağırladı. Ziyarette federasyon temsilcileri belediyenin çalışmalarıyla ilgili görüşlerini dile getirirken beklentilerini de sıraladı. Günün sonunda Kandıra Belediye Başkanı Turan, sosyal medya hesabından ziyaretleri paylaşarak tüm misafirlerine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑