Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Milletvekili Aygün, Kandıra’yı turladı

Milletvekili Aygün, iftar programlarında Kandıra köylerinde halk ile bir araya geldi. Gece geç saatlere kadar köylülere yapmış oldukları çalışmaları anlattı.

5 Ağustos 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.592 kez okunmuştur

Milletvekili Aygün, Kandıra’yı turladı
Milletvekili Aygün, Kandıra’yı turladı
Meclise ara verilmesiyle milletvekilleri halkın arasına karışarak yapmış oldukları çalışmaları anlatıyor. Buna örnek olarak Kandıra’da bir iftar programına katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün sonrasında Kandıra’ya bağlı Bozburun, Seyitaliler ve Sinanlı Bilallı köylerine giderek köy halkı ile bir araya geldi. Ziyaretlerde Milletvekili Aygün’e, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve yönetimi, Ak Parti il yönetiminden Ayhan Dursun, Veli Haldız ve köy muhtarları eşlik etti.
AYGÜN’E KANDIRA KARPUZU Öncelikle Bozburun köy kahvesinde halk ile bir araya gelen Milletvekili Aygün, Bozburun köy sakinleri ile hoş sohbetlerde bulundu. Bozburun köy sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dikkatlice dinleyip not alan Milletvekili Aygün’e burada vatandaşlar tarafından Kandıra karpuzu hediye edildi. Ardından teravih namazı için Seyitaliler Köyü Davutlar Mahallesi’ne geçen heyeti, namaz çıkışında köy kahvesinde yoğun bir kalabalık karşıladı. AKP’LİLER KÖY KÖY GEZDİ Milletvekili Aygün ve beraberindekiler içilen çaylarla birlikte yapılan hoş sohbetlerin ardından buradan ayrıldı. Son olarak Sinanlı Bilallı Köyü’ne ziyaret gerçekleştiren heyet, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek köyün büyük sıkıntı yaşadığı altyapı içme suyu ve kanalizasyon konusunda istişare yaptı. Çalışmalar konusunda gerekli yerlerle temaslarda bulunacağını belirten Milletvekili Aygün burada programını noktaladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑