Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Milletvekili Aygün’den Ünal Köken’e ziyaret

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ü ağırladı.

21 Mart 2014 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.540 kez okunmuştur

Milletvekili Aygün’den Ünal Köken’e ziyaret
Milletvekili Aygün’den Ünal Köken’e ziyaret

Seçim bölgesi olan Kandıra’da çalışmalarına sıkı bir şekilde devam eden Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ü ağırlayan Köken ilçe teşkilatı ile birlikte Aygün’ü kahvaltıda ağırladı. Ünal Köken’in yanı sıra kahvaltıya Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, ilçe kadın kolları başkanı Aygül Çetin, gençlik kolları başkanı Murat Ölmez, belediye başkan aday adaylarından Erdoğan Günay, İsmail Hakkı Buruş, meclis üyesi adayları ve çok sayıda teşkilat yöneticisi katıldı.
ŞENTÜRK: ÇARŞAMBA MİTİNGİMİZ VAR Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen programda ilk konuşmayı ilçe başkanı Erdinç Şentürk yaptı. Bölgede çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler veren Şentürk, “köy ziyaretlerimiz bitmek üzere, merkezde de bütün mahallelerimizde halkımızla buluştuk. Kadın kollarımızla beraber koordineli çalışıyoruz. Önümüzdeki Salı gününe kadar tüm ziyaretlerimiz bitmiş olacak. Çarşamba günü de çarşı meydanda yerel bir miting yapmayı planlıyoruz, bunun için gerekli izinleri aldık” dedi.
KÖKEN: GELENLERİN GİTMEK İSTEMEYECEĞİ BİR KANDIRA OLACAK Şentürk’ten sonra mikrofonu alan Ünal Köken, “adaylığımın kesinleşmesinden itibaren gece gündüz çalışıyoruz. Artık son düzlüğe girdik. Seçimleri de açık ara farkla kazanacağız. Beyannamemizdeki projeler Kandıra’mız için sadece bir başlangıç. 2023’e kadar Kandıra, herkesin gelipte gitmek istemeyeceği bir ilçe olacak” dedi.
AYGÜN: HALK, KÜRESELLERE OSMANLI TOKADI ATACAK Son olarak milletvekili Zeki Aygün bir konuşma yaparak “her girdiğimiz seçimden oyumuzu katlayarak, alnımızın akıyla çıktık. Bu seçimde de aynısı olacak. Tek fark 30 Mart yerel seçimi, Ünal kardeşimin seçiminden ziyade yeni Türkiye’nin çağ atlama seçimi olacak. Ayrıca bu seçimler halkımız tarafından, küresel güçlerin ve onlara taşeronluk yapanlara atılacak olan Osmanlı tokadı olacaktır” diye konuştu. Kahvaltı programının ardından Ünal Köken ile birlikte çarşı merkezde kısa bir esnaf turu yaparak vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Zeki Aygün halkın yoğun teveccühüyle karşılaştı. İleriki tekrardan Kandıra’ya gelme sözü veren Milletvekili Zeki Aygün, vatandaşlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑