Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Milletvekili Adayı Gödek, “Kürsülerde değil vatandaşın içinde olacağız”

Yeniden Refah Partisi 3. sıra Milletvekili Adayı Levent Gödek, “Halkımıza vekillerin sadece Ankara’da değil, kentte gezerek vekil olduğunu göstereceğiz. Kürsülerde değil de vatandaşın içerisinde olmayı tercih edeceğiz” dedi.

25 Nisan 2023 Saat: 12:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 773 kez okunmuştur

Milletvekili Adayı Gödek, “Kürsülerde değil vatandaşın içinde olacağız”
Milletvekili Adayı Gödek, “Kürsülerde değil vatandaşın içinde olacağız”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı iken 3. sıra Milletvekili Adayı gösterilen Levent Gödek’i makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Kandıra’nın Kefken Mahallesi’nde ikamet eden, evli ve 2 çocuk babası olan Gödek, özel bir turizm firmasının sahibi, servis işletmeciliği yapıyor ve aynı zamanda Cebeci sahilinde simit kafe ve büfe işletmecisi. Balıkçılıkla da uğraşan Gödek, vekil adaylığıyla ilgili, “İlçe başkanlarımız kendilerinin temsilcisi olarak milletvekili adayı olmamı istediler. Başvuru da yaptık ama aday gösterilmedik. Sonra Mehmet Aras başkanım Kandıra’ya saha çalışmasına geldiğinde, Karaağaç’taki iftar sonrası Aras başkana ‘Biz sizleri seviyoruz ama Kandıra’dan bir vekil adayı olması gerek’ denilmiş. Yaşanan durum sonrası Aras başkan beni seçim kuruluna çağırdı, adaylıkta çekildi ve beni aday gösterdi. Bunu da Kandıralıların isteği üzerine yaptı” dedi.

TÜM KOCAELİ’NİN OYUNA TALİBİZ

Sözlerini sürdüren Gödek, “Yıllardan beri Kandıra olarak hep veren taraf olduk, hiç istemedik. Bize hep ‘Bir sonraki dönem Kandıralı aday göstereceğiz’ denildi. Buna rağmen her zaman yerli halkın misafirliği, sıcak kanlılığı sebebiyle hep ‘Tamam’ dedik ve bugüne kadar geldik. Bu seçim bizim için, Kandıralılar için sınav olmalı. Bu sınavdan birlik, beraberlik ortaya koyarsak, bundan sonraki seçimlerde öncelik Kandıra olacak ve aday sıralaması yapılacak. ‘Kandıralı’ diyoruz ama bu kentteki tüm kültürlerle iç içeyiz ve herkesin desteğini bekliyoruz. Tüm Kocaeli’nin oyuna talibiz, bütün Kocaeli’nin sözcüsü olmayı hedefliyoruz. Yüzde 7 barajımız yok, yapılan değişiklik sonrası ittifak yüzde 7’yi geçtiğinde ittifak partilerinin baraj sorunu kalkıyor. Seçmen ‘Barajı aşamaz’ deyip oy vermemezlik yapmasın” dedi.

İSTİŞARESİZ HAREKET ETMEYECEĞİZ

“Meclise gitmek istiyorum çünkü tüm Kocaeli’nin sesi olmak istiyorum” diyen Gödek, “15 Mayıs sabahı hemen kalk ve Ankara’ya git yapmayacağız. Kahve kahve, köy köy gezeceğiz ve sıkılmadık el bırakmayacağız. Maalesef birçok insan seçim dönemi sahaya iniyor, seçim sonrası yok oluyor. Biz vekillerimizi neredeyse sadece 15 gün gördük. Hayırlı olan her şeyin üstünde duracağız, eksikleri tamamlayacağız. Yapılacak çalışmaları bölge paydaşlarıyla istişare ederek belirleyeceğiz, istişaresiz hiçbir şekilde hareket etmeyeceğiz. İstişareden her zaman bereket doğmuş ve güzellik olmuştur. Halkımıza vekillerin sadece Ankara’da değil, kentte gezerek vekil olduğunu göstereceğiz. Kürsülerde değil de, vatandaşın içerisinde olmayı tercih edeceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑