Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP teşkilatı, tam kadro sahalarda

MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ve İlçe Başkanı Türkan Özcan, büyük bir kadroyla saha çalışmaları yaptıklarını ve halkın ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

23 Ocak 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.539 kez okunmuştur

MHP teşkilatı, tam kadro sahalarda
MHP teşkilatı, tam kadro sahalarda
MHP ilçe teşkilatı büyük bir kadroyla sahalara inerek gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Köy ziyaretlerinde temposunu arttıran MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı’yı İlçe Başkanı Türkan Özcan ve yönetimi de bir an olsun yalnız bırakmıyor. Tüm üye ve delegeleriyle köylere çıkartma yapan MHP teşkilatı, birlik ve beraberlik mesajı vererek halkın teveccühünü kazanıyor. DEMOKRASİ KAZANACAK MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı yaptığı açıklamasında, “Biz ülkücüler dürüst, ilkeli, şeffaf, hukuk kurallarının işlediği, insanların birbirine saygılı olduğu ve güvenin esas olduğu bir Kandıra inşa etmek için yola çıktık. Köy köy, ev ev gezerek halkımıza anlatıyoruz. Bir ailede baba çocuklarına eşit davranmazsa o evde huzur olmaz. Türkiye’de şu anda huzur yok. Artık halkımız her şeyin farkına vardı. İnşallah ülkede demokrasi, birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanacak” diye konuştu.
HALKIN İLGİSİNDEN MEMNUN MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan ise teşkilat olarak tam kadro sahalarda olduklarının altını çizerek, “Seçim arifesinde Kandıra’daki diğer partilerde bölünmeler görüyoruz. Fakat biz ilçe teşkilatı olarak tüm üye ve delegelerimizle birlikte son sürat sahalardayız. Girmedik ev sıkılmadık el bırakmıyoruz. Her sabah 9:00’da parti binamızda başladığımız çalışmalarımız gece 02:00’ye kadar devam ediyor. Ziyaret ettiğimiz herkesten güzel teveccühler alıyoruz ve çok memnun oluyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑