Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP'nin Kandıra tanıtımında Türkkan'dan çarpıcı sözler

MHP'nin Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa'nın tanıtımı, Turan Güneş Kültür Merkezi'nde önceki akşam coşkulu, kalabalık, mitingi andıran bir program...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.257 kez okunmuştur

MHP'nin Kandıra tanıtımında Türkkan'dan çarpıcı sözler
MHP'nin Kandıra tanıtımında Türkkan'dan çarpıcı sözler

MHP’nin Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa’nın tanıtımı, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde önceki akşam coşkulu, kalabalık, mitingi andıran bir programla gerçekleştirildi.

MHP MYK Üyesi, sanayici Lütfü Türkan Türkiyede bugüne kadar hiçbir iktidar partisinin iki genel başkan yardımcısın yolsuzluk iddiaları nedeniyle istifa etmediğini bunu bu iktidarın becerdiğini söyledi. MHP’nin aday tanıtım toplantısında MHP İlçe Başkanı Nusret Koç ve yönetimi evsahipliğini üstlendi. Koç, hedeflerinin Kandıra Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu belirtti, “Kandıra’yı siyasi fikri ne olursa olsun kucaklamaya geliyoruz” dedi.
MHP İl Başkanı Ruhi Çavdar, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partilinin takip ettiği tanıtım toplantısında genellikle coşku hakim oldu. MHP İl Başkanı Ruhi Çavdar, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“- Keşke 20-25 yıldır Türk milletinin kendine hedef olarak belirlediği Avrupa standartlarına yetişmiş bir ekonomisi olsaydı. Keşke herkesin beklediği şartlar gerçekleşmiş olsaydı. Eğitim, sağlık konusunda hak ettiğini torpilsiz alsa, ahbap çavuş ilişkisi yaşamadan tedavisini olabilseydi. Keşke benim ülkemde 1980 den önce ve şimdi terör olmasaydı. Keşke iktidardakiler uluslararası arenada Türk milletinin başının dik gezmesini sağlayabilseydi. Devleti yönetenler kendine yandaşına rant sağlamasaydı da bu kadar siyasi partiye gerek olmasaydı. Bugün geldiğimiz süreçte sıkıntılar var. Her bir bireye sorduğunuzda hak ettiğiniz ilgiyi alıyor musunuz sorusunu vatandaşımıza sorduğumuzda, hayır almıyoruz diyor”
Çavdar, teşkilat üyelerine seslendi, “Hocamız Yaşa’yı sırtlamanızı ve çevrenizdekilere anlatmanızı istiyorum” dedi.

 

TÜRKKAN’DAN ETKİLİ KONUŞMA

MHP MYK üyesi, 22 Temmuz’da MHP’nin Kocaeli 2 sıra adayı olan Lütfü Türkan da yaptığı konuşmada çeşitli konulara değindi.
22 Temmuz döneminde pek çok yeri ziyarete gittiğini, ancak Kandıra’daki samimiyeti hiçbir yerde görmediğini söyleyen Lütfü Türkan, “Bu seçimi Türkiye’nin değişim noktası olarak görüyorum. Mustafa filmine karşı Osmanlı filmi yapıldı. Orada bir söz çok hoşuma gitti. Uçurtma hiçbir zaman rüzgar ile birlikte uçmaz. Sadece rüzgara karşı geldiği için uçar. Herkesin iktidara biat ettiği dönemde, insanların baskı ile zulümle sindirildiği dönemde MHP dimdik karşı duruyor” dedi.

Deniz Feneri konusunun Zahit Akman’ın görevinden ayrılması noktasına kadar geldiğini vurgulayan Lütfü Türkan, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
“- Deniz feneri davası ciddi bir semereye geldi. Bu nedenle korudukları Zahit Akman görevinden ayrılmak zorunda kalacak. Yerel seçimin belediye başkanlığı seçimi olmadığını farkına varmanızı istiyorum. Sistemin yolsuzluğa bulaşmış, biz bu sistemin son bulması için oy vereceğiz. Türkiye’yi bölme noktasında iktidarın sonunu geldiğini görenler çalışmalarını hızlandırdılar.Artık kendilerine aday arıyorlar. Ben 2008’ in başından itibaren son baharda Türkiye öyle bir krize girecek ki demiştim. Amerika’ya uygulanan ekonomik tedbirler 1,8 milyar dolara ulaştı ve hala kriz devam ediyor. Geçenlerde valimiz ile telefonda görüşürken bana sen ekonomik krizi söylemlerini siyasi olarak söylediğini zannetmiştim diyerek bana hak verdi”
MHP’nin Kandıra Belediye Başkan adayı, emekli eğitimci İsmail Yaşa da, halka güvenmeli ve samimi olunması gerektiğini belirtti, “20 yıl devlette yöneticilik, 3 yılda özel sektörde yöneticilik yaptım. İzmit’ten Kandıranın yönetilmeyeceğini düşünüyorum. Bu düşünceyle memleketim Kandıra ya yerleştim. Kandıra’nın makus talihini değiştirmek için aday oldum” dedi.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑