Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP’nin adayı Bayrakdar mı olacak?

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte tüm partilerde belediye başkanı arayışı başladı. Kandıra MHP ilçe teşkilatının, seçimlere hangi isimle gireceği merak edilse de halk Bayrakdar’ın ismini öne çıkartıyor.

26 Ekim 2013 Saat: 11:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.727 kez okunmuştur

MHP’nin adayı Bayrakdar mı olacak?
MHP’nin adayı Bayrakdar mı olacak?
Kandıra MHP ilçe teşkilatı ince eleyip sık dokuyor. Kandıra’da belediyeyi almak için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. 3 ismin belediye başkan aday adaylığı için ismi zikrediliyor. MHP’lilerin büyük bir kısmı eski ilçe başkanı Zekeriya Bayrakdar’ın aday olması için il ve ilçe yönetimine baskı yapıyor. Zekeriya Bayrakdar Kandıra belediye başkan aday adaylığı için sessizliğini korusa da şu günlerde ismi her alanda konuşuluyor.
BAYRAKDAR SESSİZ MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan il ve ilçe yönetimi ile istişarelerin sürdüğünü, iyi bir adayla seçime girerek Kandıra Belediyesi’ni almak istediklerini her fırsatta dile getiriyor. MHP’ye gönül veren binlerce Kandıralı, şimdilerde Kandıra belediye başkan aday adayını merakla bekliyor. Zekeriya Bayrakdar’ın iki dönem Kandıra MHP ilçe başkanlığını başarıyla yürütmesi MHP’lilere umut olsa da Bayrakdar, sessizliğini korumaya devam ediyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑