Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP’li İlçe Başkanı Nişanlandı

Bu sıralar neredeyse tüm mesaisini kongre için harcayan MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan aynı zamanda sevenlerini sevindirecek bir olaya da imza attı

4 Kasım 2014 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.871 kez okunmuştur

MHP’li İlçe Başkanı Nişanlandı
MHP’li İlçe Başkanı Nişanlandı
Siyasi düşüncelerin ailelerin, dostların, kısacası sevenlerin arasına giremeyeceğinin bariz örneği sergilendi ilimizde. AKP’nin ilçe kadın kolları yöneticisi ile MHP’nin ilçe başkanı, siyasetin; aşkın ve sevginin önüne geçemeyeceğini ortaya koyan ilk adımı attı önceki gün. Kocaeli Yapı Denetim Firması Genel Müdürü ve Elektrik Mühendisi Mustafa İlhan ve emekli dikiş nakış öğretmeni Aysel İlhan’ın kızları Akmeşe Türk Anneler Derneği Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinden AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Nurdan İlhan, emekli imam Sezai Özcan ile ev hanımı Fadime Özcan’ın emlakçılık yapan ve MHP Kandıra İlçe Başkanlığını yürüten Turkan Özcan ile nişanlandı.
Suadiye Mahallesi’ndeki kız evinde gerçekleştirilen nişan cemiyetine, her iki ailenin dost ve akrabaları, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eşi Rahime Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, yöneticiler ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü katılım gösterdi. Gençlerin nişan yüzüklerini takan Başkan Üzülmez, çifte evlilik için ellerini çabuk tutmaları tavsiyesinde bulundu. Genç çift de 2015 yılının bahar ayında düğün yapma kararı aldıklarını dile getirdi. Çift ve konukları, gece geç saatlere kadar eğlendi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑