Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP’li Ayyıldız, gençlere seslendi

MHP İl Başkan Yardımcısı Özkan Ayyıldız, 24 Haziran’da ilk kez oy kullanacak gençlere seslenerek, 15 Temmuz’u göz önünde bulundurarak oy kullanmalarını istedi.

23 Haziran 2018 Saat: 15:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.542 kez okunmuştur

MHP’li Ayyıldız, gençlere seslendi
MHP’li Ayyıldız, gençlere seslendi

MHP Kandıra eski ilçe başkanı olan İl Başkan Yardımcısı Özkan Ayyıldız, gazetemize yapmış olduğu ziyarette 24 Haziran’da ilk kez oy kullanacak gençlere seslendi. Ayyıldız, “15 Temmuz ilk kez oy kullanacak gençlerimizin hatırlayacağı bir mazidir. Eğer ki biz vatanımıza sahip çıkmazsak yarın bir gün 15 Temmuzların olmayacağının garantisi yoktur. 24 Haziran’da güçlü meclis, güçlü Türkiye demek için gençlerimizin 15 Temmuz’u göz önünde bulundurarak oy kullanmalarını talep ediyoruz” dedi.

YÜZDE 20’YE YAKIN OY POTANSİYELİMİZ VAR

Son zamanlarda anket şirketlerinin çıkarmış oldukları sonuçları da kınadığını belirten Ayyıldız, “Biz 4 bine yakın Etkili Sandık Gönüllüsü ile görevli oldukları sandıkta oy kullanan seçmenin analizi ve verilerini alma çalışmalarına devam ediyoruz ve sonuçları almak üzereyiz. Yüzde 20’ye yakın bir oy potansiyelini aldığımız veriler sonucunda elde etmiş durumundayız. Anket şirketlerine bu sonuçları düzeltmelerini ve algı operasyonu yapmamalarını söylüyoruz. 24 Haziran’da 15 Temmuz’u yaşamış bu millet sandıkta en güzel cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.

KANDIRA EVLATLARINA SAHİP ÇIKACAK

Son olarak Kandıra halkının kendi adaylarına sahip çıktığını belirterek, “3’ncü ve 4’ncü sırada yer alan Alperen Şakacı ve Ertan Yılmaz kardeşlerimiz Kandıra’nın öz evlatlarıdır. Kandıra bu evlatlarına sahip çıkacaktır. Bu arkadaşlarımız mecliste yerlerini alıp önce Kocaeli’yi sonra Kandıra’yı temsil edeceklerdir. İlimizde yer alan STK’larımıza da vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑