Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP kongre tarihleri netleşti

2015 Milletvekili seçimleri öncesi, tüm ilçelerde kongreye gidecek olan MHP’de tarihler netleşti. MHP’nin ilk kongresi 6 Aralık’ta İzmit’te da son kongresi ise 28 Aralık’ta Derince ve Dilovası’nda yapılacak.

31 Ekim 2014 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.939 kez okunmuştur

MHP kongre tarihleri netleşti
MHP kongre tarihleri netleşti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, partisinin ilçe kongreleriyle ilgili bilgi verdi. Kongre tarihlerini belirlemek için partisinin ilçe başkanlarıyla toplantı yapan Ünlü, tüm kongrelerin en kısa sürede noktalanarak milletvekili seçimlerine hazırlanacaklarını kaydetti. Ünlü 17 Kasım’ın, kongrelerin başlama tarihi olduğunu vurgularken, partide yapılan toplantı sonucu ilçe kongrelerinin tarihleri açıklandı:
AMACIMIZ TEK LİSTE Kongrelerle ilgili basın açıklaması yapan Aydın Ünlü, amaçlarının tek liste çıkarmak olduğunu vurgulayarak “Başarılı bir kongre süreci, ülkücüye yakışır bir kongrenin ve 2015 iktidarının nasıl olacağını tüm Kocaeli komuoyu görecektir. İlk hedefimiz tüm ilçelerde de uzlaşma ve tek liste çıkarmak olacak. Bunu başaramadığımız nokta da 2 adayla süreçle yolumuza devam edeceğiz.” KONGRE TARİHLERİ Toplantıdan çıkan kongre tarihleri şöyle; 6 Aralık 2014 – İzmit ilçe kongresi 7 Aralık 2014 – Körfez ilçe kongresi 13 Aralık 2014 – Kartepe ilçe kongresi 14 Aralık 2014 – Gölcük ve Çayırova ilçe kongresi 17 Aralık 2014 – Kandıra ilçe kongresi 20 Aralık 2014 - Karamürsel ilçe kongresi 21 Aralık 2014 Gebze ve Başiskele ilçe kongresi 27 Aralık 2014 Darıca ilçe kongresi 28 Aralık 2014 – Derince ve Dilovası ilçe kongresi
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑