Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Şakacı dur durak bilmiyor

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’dan çıkmıyor.

31 Mayıs 2018 Saat: 17:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.905 kez okunmuştur

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Şakacı dur durak bilmiyor
MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Şakacı dur durak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 3’ncü sıra Kocaeli Milletvekili Adayı olan Kandıralı Alperen Şakacı, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük bir teveccühle karşılanan Şakacı, enerjisi ve samimiyeti ile vatandaşın yüreğine dokunuyor. “Cumhur ittifakı millet aklı” sloganı ile vatandaşa 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Şakacı, gittiği her mahalleden memnun ayrılıyor.

BİRİNCİ TURDA EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

Gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Şakacı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz genel başkanımızın sözünü yere düşürmeyeceğiz ve birinci turda en yüksek oy seviyesinde sonuç elde edeceğiz. Bunu başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

‘ÖZ EVLADINA SAHİP ÇIKACAKLARINA İNANIYORUM’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Kandıralıların ve Manavların yerli aday çağrısına kulak veren tek siyasi parti olduğunu söyleyen Şakacı, “İl ve ilçe başkanımız, Kandıralıların ve Manavların yerli bir aday talebi nedeniyle bizi böyle bir teklifte bulundu ve 3’ncü sıradan bizlere yer verdi. Bu noktada Kandıralıların ve Kocaelilerin öz evladına sahip çıkacaklarından hiç şüphem yok. Vatandaştan yana çok güzel teveccüh var. Başta Kandıra olmak üzere Bekirdere, Tavşantepe, Yeşilova gibi Kocaeli’nin her bölgesinde büyük bir teveccühle karşılaştık. Bu teveccühün de sandıklara yansıyacağına inanıyoruz” dedi.

MHP MECLİSTE GÜÇLÜ OLMALI

“Ülkücü hareketin fikriyatı iktidardır” diyen Şakacı, “Biz Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’dır diyoruz fakat milletvekili seçimlerinde partimize destek istiyoruz. Neden MHP mecliste daha güçlü olmasın? Biz mecliste güçlü olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Allah nasip ederse Ankara’ya gidersem Kocaeli’nin cennet köşesi Kandıra’nın neden üvey evlat muamelesi gördüğünü, niçin istikrarın sağlanamadığını araştırıp göreceğiz. Konuşulan yatırımlar bir türlü hayata geçmiyor. Sık sık kazaların yaşandığı Kandıra-İzmit yolunda duble yol projesi neden bir türlü ilerleyemiyor? Yıllardır konuşulan ancak bir çivi bile çakılamayan Gıda OSB ne zaman faaliyete başlayacak? Hayırsever bir vatandaşın arazisini bağışlamasına rağmen neden hala fakülte yapılamıyor? İmar sorunu neden çözülemiyor? Bu soruların cevaplarının Ankara’ya gittiğim takdirde takipçisi olacağım” şeklinde konuştu.

OYLAR MHP’YE

Vatandaşın MHP’ye karşı olan teveccühün sandıklara yansıyacağını ifade eden Şakacı, “Aday listemizdeki herkes kendi bölgesinde sevilen insanlar. Özellikle hepsi davanın öz evlatları. Bu nedenle partimize karşı büyük bir teveccüh var. Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan ama gittiğimiz her bölgede hemşerilerimiz vekil seçimlerinde oylarının MHP’ye olduğunu yüksek sesle söylüyorlar. Biz vatandaşlarımızın gözlerindeki bu inancı ve samimiyeti görüyoruz ve bunların sandığa yansıyacağından da eminiz. Kocaeli’de güzel bir sonuç alacağız” dedi.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑