Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kandıra, seçim bürosunu açtı

MHP Kandıra ilçe teşkilatının seçim bürosunun açılışı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı’nın katılımıyla gerçekleşti.

30 Ocak 2014 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.083 kez okunmuştur

MHP Kandıra, seçim bürosunu açtı
MHP Kandıra, seçim bürosunu açtı
MHP Kandıra ilçe teşkilatı seçim bürosunu Kandıra Çarşı Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde yoğun bir katılımla açtı. Açılışa MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı’nın yanı sıra Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, İlçe Başkanı Türkan Özcan, Kocaeli eski milletvekili Cumaali Durmuş, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
MHP’YE DESTEK VERİN Açılış öncesi konuşma yapan Kocaeli eski Milletvekili Cumaali Durmuş hükümete yüklenerek; “Bu ülkeyi bu hale getiren siyasi iktidarların hala sizin aklınızla alay etmesine fırsat vermeyeceğinize inanıyorum. 30 Mart bunun bir işareti olmalı. İktidarın bu kibir ve şımarıklığının hesabı sorulmalı. Sizin hakkınızı gasp etmeyecek Kandıra da Ahmet Şakacı Büyükşehir de ise Saffet Sancaklı’ya destek vermenizi rica ediyorum” dedi.
1 NİSAN’DA ŞAKA YAPACAĞIZ Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı davetlilere ‘hoş geldiniz’ diye başladığı konuşmasında; “Öncelikle yerel seçimlerin Kandıra’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bundan önce Kandıra’ ya hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Kandıra’yı ilçemizin değerleriyle, hukuk kurallarının işlediği insanların birbirine sevgi ve saygı ile güvenin esas olduğu bir Kandıra inşa etmek için göreve talibim. İnşallah 1 Nisan’da şaka yapacağız” dedi.
ANKETLERDE AKP’Yİ YAKALADIK Saffet Sancaklı ise yaptığı konuşmada , “MHP Kocaeli’nde büyük bir çıkış yapmıştır. Büyükşehir olmak üzere bütün ilçelerde iddialı hale gelmiştir. 15 gün önce yapılan anket sonuçlarına göre AKP’yi yakaladık. Bugün itibariyle de birkaç puan üzerinde olduğumuzu düşünüyoruz. Sonuçlarımız çıkınca sizlere açıklayacağız. Kandıra’da Ahmet Şakacı adayımız herkesin tanıdığı şerefli, haysiyetli, onurlu, iyi bir vatansever. Gelin bu şehri hep beraber yönetelim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Saffet Sancaklı seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Program esnaf ziyaretleri ve köy ziyaretleri ile devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑