Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kandıra’da gövde gösterisi yaptı

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ve beraberindekiler, Kandıra merkezde adeta gövde gösterisi yaptı.

15 Ocak 2014 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.807 kez okunmuştur

MHP Kandıra’da gövde gösterisi yaptı
MHP Kandıra’da gövde gösterisi yaptı

MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı’nın adaylığı açıklanır açıklanmaz seçim çalışmalarına başlayan MHP ilçe teşkilatı, İl Başkanı Aydın Ünlü ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile birlikte ilçe merkezinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. İlk olarak İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret eden MHP’liler, ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ni ve Kandıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettiler.  
KARAOSMANOĞLU’NU ELEŞTİRDİ Muhtarlarla yaptığı sohbette kendisini tanıtan ve projelerini aktaran Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Sancaklı, Karaosmanoğlu’nun 2009 yerel seçimler öncesi halka sunduğu ‘5 yıl sonra bugün’ adlı dergisinde yer alan projelerden örnekler vererek yapılmayan projeleri eleştirdi.  
SON YEREL SEÇİM OLABİLİR Sancaklı; “2014 seçimleri sadece belediye seçimi değil. Hükümette gelişen olayları hepiniz biliyorsunuz. Eğer sandıkta bu iş çözülmezse ve dengeler oynamazsa, bu seçimden sonra tekrar yerel seçim yapılmayabilir. Emniyet amirini, miti, savcısını, hâkimini, askerini kontrol altına tutmak isteyen bir anlayış, artık belediye başkanını ve muhtarları da atama yoluyla kendisi seçmek isteyebilir. O nedenle sizden dikkatli oy kullanmanızı ve halkınızı bilinçlendirmenizi istiyoruz” dedi.  
DESTEK İSTEDİLER MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ve beraberindekiler, muhtarlar derneği ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ettiler. Kalabalık bir grupla kahve, iş yeri ve pazar yerini gezen MHP’liler, adeta gövde gösterisi yaparak halktan destek istediler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑