Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa'nın projeleri

Birebir halkla yüz yüze görüşmeyi tercih eden İsmail Yaşa, Halkın içine inerek her gün halkın sorunlarını dinleyerek halkla kucaklaşıyor. Seçim çalışmaları diğer partiler...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.182 kez okunmuştur

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa'nın projeleri
MHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa'nın projeleri

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa’nın projeleri

 

Birebir halkla yüz yüze görüşmeyi tercih eden İsmail Yaşa, Halkın içine inerek her gün halkın sorunlarını dinleyerek halkla kucaklaşıyor. Seçim çalışmaları diğer partilerden farklı yürüten Yaşa halkın içinde.

 

İsmail Yaşa Kimdir?

1954 Kandıra doğumlu, İlkokulu Hacılar Atatürk İlk Okul’unda, orta Okul ve Lise’yi Kandıra’da bitirdi. Bursa Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümünden mezun oldu, 1980 yılın’da Kandıra İmam Hatip Lisesi’nde göreve başladı. 1985–2005 yılları arasında 20 yıl Kocaeli, Bolu, Bartın illerinde İlköğretim, Orta Okul, Lise Müdürlüklerinde bulundu. 2005 yılında İzmit Mimar Sinan İlköğretim Okulu’ndan emekli oldu. Kocaeli’de 3 yıl özel Öğretim Kurumlarında yöneticilik yaptı. Temmuz ayı’nda İzmit Çağ Fen Dershanesi müdürlüğünden ayrılarak aktif siyasete atıldı. Türkiye’de taşımalı sistemi, Kandıra Akçaova İlköğretim Okulu’nda ilk defa teklifini yapan kişidir.

 

Belediye Meclis Üyesi Adayları; Figen Şentürk, Ümit Şenol GENÇ, Ufuk Yağız, Fikret Yılmaz, İbrahim Aydoğdu, İsmail Gökce, Tarık Dalgıc, Abdurrahman Tunçbilek, Halis Özdil, Ömer İdikut, Erol Başbayrak.

 

İl Genel Meclis Adayları; Zeynel Abidin Gür, Turan Ongur, İ.Birten Toktaş

 

İşsizliğe çözüm projesi

1.      Küçük ve orta boy işletmelerin Kandıra2ya yatırımı teşvik edilecektir.

2.      Üreticilerimiz hizmet içi yararlandırılarak ürün çeşitliliğine gidilmesi sağlanacak.

3.      Özellikle organik tarım ve seracılığa teşvik edilecek.

4.      Üniversiteyle iş birliği yapılarak İlçemize Meslek Yüksek Okulu ve bölümleri ve mutlaka dört yıllık bir fakültenin gelmesi için çalışmalara derhal başlanacak, bu amaçla Belediyeye düşen görevler hemen yerine getirilecektir.

 

Marka Kent Kandıra Projesi

               Kandıra’ya özgü değerlerin tanıtımına ve pazarlanmasına öncülük edilecek, Kandıra’nın “marka” olması sağlanacak, alt ve üst yapı projeleri hazırlanarak uygulamaya geçilmesinin takipçisi olunacaktır.

 

Turizm Cenneti Kandıra Projesi

1.        Kandıra da uygulanabilecek olan Av Turizmi, Kongre Turizmi ve Su Altı Dalış Turizmi özellikle desteklenerek yaz sezonunun kısa olma dezavantajı ortadan kaldırılmaya çalışılacak  ve turizm  tüm yıla yayılmaya çalışılacaktır

2.        Tarihi Namazgah güreşlerinin ulusal ve uluslar arası tanıtımı yapılarak turizme ve Kandıra’nın tanıtımına katkısı sağlanacaktır.

 

Kefken Adası Projesi 

1.      Kefken Adası turizme kazandırılacaktır. Bunu için Adanın 1.derece Sit(tarihi olan) konumundan çıkarılarak 2. derece Sit alanına dönüştürülmesi için gerekli çalışmalar yapılacak ada “Türkiye’nin Karadeniz’deki tek adası “ olma özelliği öne çıkarılarak yatırımcılara acınacaktır.

 

Mustafa Kandıralı Kültür ve Sanat Merkezi Projesi

1.      Prof. Turan GüneşKültür Merkezine ek olarak içinde düğün salonları ve konferans salonları bulunan yeni bir merkez kurulacaktır.

 

Eğitime Destek Projesi

1.      Başarılı öğrencilerin maddi olarak desteklenmesi, başarılarının ödüllendirilmesi,

2.      Eğitime destek olunacak Konferans, panel ve toplantılara öncülük edilmesi, bu konuda her türlü yardımın verilmesi,

3.       Okullarımızın veli toplantılarına belediye Başkanın bizzat katılması, Belediye imkânlarının öğretmen ve yöneticilerimizin görüşleri doğrultusunda eğitsel faaliyetler için seferber edilmesi sağlanacaktır.

 

Kültürel ve Sanat Projesi

1.      mayıs ayı içerisinde belirlenecek bir gün AKCAKOCA’YI anma günü olarak kutlanacaktır.

2.      Kandıra da yapılacak her türlü kültürel ve sanatsal faaliyet ekonomik olarak desteklenecektir.

3.      Bu Proje çerçevesinde Kandıra’daki tarihi binaların ve evlerin restorasyonu Belediyece yapılacak, UNESCO gibi uluslar arası kurumların desteği için çalışmalar yapılacaktır.

 

Kandıra Festivali Projesi

1.      Kandıra festivalinin Ulusal kimlik kazanması sağlanacak. Ulusal ve yerel medyada tanıtımı için geren girişimlerde bulunulacak, festivalin TRT’nin yayın programına alınması ve desteklenmesi için çalışmalar yapılacaktır.

 

Halkla Buluşma Projesi

1.      Mesai içerisinde görüşmelere ek olarak  mesai bitiminde her gün bir saat başkanlık makamında randevusuz ve ön şartsız görüşmeler yapılacaktır.

2.      Cumartesi günleri değimli olarak, çarşı ve sanayi esnafı ziyaret edilecekj.

3.      her ayın son cumartesi konferans salonunda “HALK GÜNÜ” düzenlenerek sorunlara ortak çözüm aranacak., halkımızın yönetime katılması sağlanacaktır.

 

Hayvan Pazarı Projesi

1.      İlçemizin uygun bir alanına yetiştiricilerin alım satım yapabileceği, alt yapısı hazırlanmış modern bir Pazar yeri yapılacaktır.

 

Kandıra Sanayi Çevre Düzenleme Projesi

1.        Kandıra sanayi esnafının ihtiyacı olan çevre ve düzeni açısından da gerekli olan sanayi alanını Çevreleyecek güvenlik duvarı ve cami yapımına hemen ve acilen başlanacaktır.

Yaşlılara ve Kimsesizlere Minnet Projesi

1.        Bizlerin bugünlere gelmesini sağlayan bakıma muhtaç yaşlı ve kimsesiz hemşirelerimizin ÜÇRETSİZ yararlanacakları bakımevi projesi. (tesis yapılana kadar ihtiyaç sahiplerinin tüm giderleri belediyece karşılanacak)

 

Çocuk Oyun Alanları Projesi

1.        Kışla ve Akbal başta olmak üzere bütün mahallelerimizde çocuk oyun alanları ve parkları oluşturulacaktır

2.        Her mahallemize gençlerimizin spor yapabilecekleri tesisler yapılacaktır.

 

Cenazeye Saygı Projesi

      1.   vefat eden insanımıza son görevlerimizi rahatça ve uygar bir biçimde, inancımızın emrettiği şekilde yapabileceğimiz gasil hanenin yapımına tekrar başlanacaktır 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑