Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP, deniz suyunu tahlil edecek

İlimizde Mavi Bayrak alan plajları inceleyen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cebeci denizinden su numunesi alarak, “Buralardan su numunesi alarak laboratuarlarda inceleme yapılınca içimiz daha da rahat edecek” dedi.

14 Ağustos 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.833 kez okunmuştur

MHP, deniz suyunu tahlil edecek
MHP, deniz suyunu tahlil edecek
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Öztürk ile birlikte Kandıra’da yer alan Mavi Bayrak alan Cebeci Plajı’nda inceleme yaptı. Burada Çevre Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Artek Mühendislik Çevre Ölçüm ve Danışma Hizmeti veren İstanbul firmasına bağlı Kimya Teknikeri’ne denizden su numunesi aldırıldı. Alınan bu numuneler laboratuarlarda tahlil ettirecek. Numune sonuçlarının bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
NOTERLER GELMEDİ Mavi Bayrak kriterlerinin kazanılmasının zor olduğunu ifade eden Vekil Türkkan, “İlimizin Mavi Bayraklı plajlara kavuşturması bizi mutlu etti. Bu bağlamda ilimizde Mavi Bayrak almayı hak eden plajları yerinde incelemek istedik. Buralardan su numunesi alarak laboratuarlarda inceleme yapılınca içimiz daha da rahat edecek. Bu işlem sırasında yanımızda noter de olsun istedik. Ancak, ne yazık ki bu isteğimize hiçbir noter sıcak bakmadı” dedi.
HEM İŞ HEM ALIŞVERİŞ Plajda vatandaşın sorunlarını da dinleyen Türkkan Kandıra’ya bağlı Lahana Köyü’nde bir su sıkıntısı olduğu da vatandaşlarca aktarıldı. Köyün buradaki duşlar yüzünden susuz kaldığı iddia edildi. Oysa halk plajındaki duşlardan da su akmaması Kandıra’da bariz bir su sıkıntısının yaşandığını gözler önüne serdi. Plaj’ın ardından Kandıra esnafını da ziyaret eden Vekil Türkkan, 400 TL’ye Tarihi bir Öküz Arabası aldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑