Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP’den Kan’a destek

Cengiz Kan’ı ağırlayan MHP Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayrakdar, Gıda İhtisas OSB konusunda Kan’ın verdiği mücadeleyi takdirle karşıladıklarını söyledi.

18 Nisan 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.246 kez okunmuştur

MHP’den Kan’a destek
MHP’den Kan’a destek
Geçtiğimiz günlerde eski Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’e konuk olan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, örnek ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kan bu sefer de MHP Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayrakdar ve yönetim kurulu üyelerini ilçe binasında ziyaret etti. Sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Kan, Zekeriya Bayrakdar’a Osmanlı tuğrasının resmedildiği bir tablo hediye etti.
TAKDİRE ŞAYAN Hoş sohbetlerin yapıldığı ziyaretin ana gündemini, Kocakaymaz Köyü mevkiinde yapılacak olan Gıda İhtisas OSB oldu. Başkan Kan, Kandıra’da istihdamın artması adına hayata geçirilecek her türlü proje için birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Zekeriya Bayrakdar da Gıda İhtisas OSB konusunda Cengiz Kan’ın verdiği mücadelenin çok önemli olduğunu ve takdirle karşıladıklarını belirtti.
ZİYARET EDECEKLER Kandıra’da yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da Zekeriya Bayrakdar’ı bilgilendiren Başkan Cengiz Kan, MHP’lilerden gelecek her türlü öneriye açık olduklarını ifade etti. Ziyaretinden dolayı Cengiz Kan’a teşekkürlerini sunan MHP’li Başkan Bayrakdar, “Başkanın ziyareti çok anlamlı. Önümüzdeki günlerde biz de kendisini ziyaret edeceğiz ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑