Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP’den gövde gösterisi

Gerek aday çıkardığı isimlerle, gerek değiştirdiği ilçe başkanlarıyla gündemden düşmeyen Milliyetçi Hareket Partisi İzmit Tanyıldız’da bir yemek düzenledi.

4 Ocak 2014 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.599 kez okunmuştur

MHP’den gövde gösterisi
MHP’den gövde gösterisi
Sponsorluğunu MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’ın üstlendiği yemek adeta gövde gösterisine dönüştü. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan desteklerile düzenlenen İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılanlar arasında MHP İl Teşkilat kurucularından Bünyamin Akman, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, MHP İl eski başkanlarından Nihat Gürer, Ruhi Çavdar, Nurdoğan Kaçar MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Adayı Saffet Sancaklı, MHP’li belediye başkan adayları, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behiye İspirlioğlu, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve yöneticileri, MHP İlçe Teşkilat yöneticileri de yer aldı.
KATILMAYANLAR DİKKAT ÇEKTİ Programa eski milletvekili Cumali Durmuş, Eski il başkanları Sedat Arı, uzun yıllar İl sekreterliği yapan İzmit Belediyesi Meclis üyesi aday adayı Tahsin Cebeci, İl teşkilatıyla ters düştüğü söylenen Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ve Belediye Başkan adayı Fatih Yılmaz Dizdaroğlu gibi isimlerin katılmaması ise dikkat çekti. Bunun yanı sıra uzun zamandır programlarda meclisteki yoğunluk nedeniyle katılamayan Lütfü Türkkan’da büyük ilgi gördü. ADAYLARIMIZ TAMAM Programda ilk sözü alan ev sahibi Aydın Ünlü, katkılarından dolayı milletvekili Lütfü Türkkan’a teşekkür etti. İl başkanı Ünlü “Seçimlerine 84 gün kalmışken bütün adaylarımızı belirledik. Geçmişte hatalar yapmış olabiliriz. Ama yaptığımız başarıları hiç saymayın” dedi. Ardından ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı söz aldı. Hakan Şükür ve Hasan Şaş ile birlikte yaşadığı bir anısını anlatarak sözlerine başlayan Sancaklı, Milletvekili Lütfü Türkkan’a geceyi düzenlediği için teşekkür etti.
CEVAP VEREMEDİLER Çalışmalarından bahseden Sancaklı, “Bu manzaralar bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığımı ilan etmeme neden oldu. Bugun görevdekiler konjonktür’ün getirdiği memurlar. 3 ay önce siz hırsızsınız dedim benim için siyasetten anlamaz dediler. Belki siyasetten anlama, protokolden anlamam . Ama adamlıktan anlarım. Benim hırsız dememe karşın bir şey söyleyemiyorlar. Çünkü onlar hırsızlar. Anketler AKP’nin düşüşünü MHP’nin yükselişini göstermektedir. Ben aynı zamanda MYK üyesiyim” YİNE HIRSIZ DEDİ AK Parti’lilere ağır ithamlarda bulunan Sancaklı, “Şimdi konuştuğunda mangalda kül bırakmayan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na soruyorum. Sülayman Soylu’nun masasındaki anketleri alabiliyor musunuz. Biraz adamlık varsa kamuoyuna açıklayın. MHP Sokağın sesi olmuştur. MHP 28 ilde 1’inci partideyiz. 6 ilde kafa kafayayız. Bu anketler Kocaeli’nin seçimleri alacağını gösterir. 30 Mart akşamı biz değil başkaları telefonlarını katacak. Pasaportlarını alıp kaçmak için hazırlanacaklar” dedi.
SAHADA OLUN ÇAĞRISI Katılımcılara ‘Sahada olun’ çağrısı yapan Sancaklı, “Arada küskünlükler olabilir. Ama sizden bir isteğim var. Ne olur sahada olun. 1 oyla bile kaybedersek başarısızız. Ya kazanacağız ya kaybedeceğiz. Teşkilatlarım önce kendilerini sonra sokağı inandırıyorlar. Göreceksiniz Allahın izniyle Büyükşehir’de yüzde 50 oy alacağız. 2009’u 2011’i unutun. Ne kadar çalışacağımız geriye kalan tek şey. Bu mesele benim meselem değil. Bu mesele Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğü meselesidir. Ben 5 yıl daha bu hükümete katlanamam” şeklinde konuştu. TAMAH ETMEYECEĞİZ Programda son olarak söz alan Milletvekili Lütfü Türkkan, “Bugün amacımız kaynaşmak, birbirimizle konuşmak. Bu dünyayı alıp götüremeyeceğiz. O yüzden tamah etmeyeceğiz. Allah hesabını veremeyeceğimiz şeylerin altında bırakmasın. Pazartesi günü İlker Başbuğ’u ziyaret edeceğim. Daha önce ettiğimde 15 dakikadan sonra montlarla oturmak zorunda kaldık. Yakında içerdekiler dışarı çıkarken bizi yönetenler de içeri girecekler. Ülkücülerin insafına terk edecekler kendilerini” dedi. Son olarak Kemal Köse söz aldı. Ardından ise belediye başkan adaylarına 3’er dakika konuşma hakkı verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑