Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP, adayını görücüye çıkartıyor

MHP Kandıra ilçe teşkilatı Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı’yı, ilçe halkı ve partililerine tanıtacak. Programa İl Başkanı Aydın Ünlü ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı da katılacak.

14 Ocak 2014 Saat: 13:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.569 kez okunmuştur

MHP, adayını görücüye çıkartıyor
MHP, adayını görücüye çıkartıyor
MHP Kandıra belediye başkan adayını belirlemesinin ardından tanıtım ve seçim çalışmalarına başladı. Bugün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ve il yönetimi, MHP Kandıra ilçe binasında saat 11:00’de bir araya gelecek. MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, Çarşamba günü programı ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.
TANITIM PROGRAMINA DAVET Özcan, “MHP Kandıra Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından bugün adayımız Ahmet Şakacı’yı halkımıza tanıtacağız. İl başkanımız, Büyükşehir belediye başkan adayımız ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Ardından ilçe halkı ve esnafına bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Saat 16:00’da parti binasında da yapılacak programda Kandıra belediye başkan adayımız Ahmet Şakacı’nın tanıtımı yapılacak. MHP’ye gönül veren tüm vatandaşları Saat 16:00’da başkan adayımızın tanıtım programına davet ediyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑