Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Mevlüt Akdeniz güven tazeledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanlığı’na Mevlüt Akdeniz yeniden seçilerek güven tazeledi

12 Haziran 2014 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.008 kez okunmuştur

Mevlüt Akdeniz güven tazeledi
Mevlüt Akdeniz güven tazeledi
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin 10. olağan genel kurul toplantısı 87 üyeden 85 üyenin katılımıyla gerçekleşti. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongreye Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Batmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Recep Şenol, SP İlçe Başkanı Hakan Erol, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.
İKİ ADAY YARIŞTI Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş yürütürken, katip üyeliği ise İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman ve Bozburun Mahallesi Muhtarı Giray Buran yürüttü. Faaliyet ve denetim raporlarının okunduğu kongrede Akçekese Muhtarı Mevlüt Akdeniz ve Sinanlı Bilallı Muhtarı Davut Başaran’ın aday olduğu yönetim ve denetim kurulunun seçimleri yapıldı.
DERNEK KAZANSIN Oy kullanma işleminden önce konuşma yapan başkan adayı Davut Başaran, “İstişare olmadan yönetim olmaz. Mevcut yönetimde olmayan istişareyi, insan ayırmaksızın karşılıklı diyalogu geri getireceğim. Bu derneğin amacı olan birlik ve beraberliği sağlayacağım” diye konuştu. 3 yıldır dernek başkanlığını yürüten Mevlüt Akdeniz ise, “Sizlerden aldığım güven doğrultusunda yeniden aday oldum. Kazananın ve kaybedenin olmayacağı bir seçim diliyorum. Kim kazanırsa kazansın derneğimiz kazanacaktır” diye konuştu.
55 OYLA AKDENİZ SEÇİLDİ Konuşmaların ardından oy kullanma işlemi ile adayların gergin bekleyişi başladı. 87 üyeden 85 üyenin oy kullandığı seçimlerde bir oy geçersiz sayıldı. Üç gün önce adaylığını açıklayan Davut Başaran 29 oy alırken, Mevlüt Akdeniz ise 55 oy alarak yeniden başkan seçildi. Başkan adayı Davut Başaran, seçimlerin ardından örnek bir davranış sergileyerek rakibi Mevlüt Akdeniz’i tebrik etti. Akdeniz ise, seçimlerin Kandıra için hayırlı olmasını temenni ederek gelen tebrikleri kabul etti.
YÖNETİM LİSTESİ Mevlüt Akdeniz’in yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Mevlüt Akdeniz, Cüneyt Özcan, Gürkan Durmuş, Şerafettin Gökçe, Kadir Aykan, Seçkin Seyrek, Remzi Yüce, Nihat Ayvazoğlu, Turan Taşdemir, Mustafa Satılmış. Yönetim kurulu yedek üyeler; Bekir Önür, Mehmet Birol, Erol Sert, Erdem Gürbüz, Sami Öztuğ, Tuncay Kan. Denetim kurulu asil üyeler; Rasim Candan, Giray Buran, Ünal Kocabaş. Denetim kurulu yedek üyeler; Zeynel Abidin Ekrem, İsmail Karakoç, Vedat Demir. Üst kurul delegeleri ise; Ali Çıkrıkçı, Salih Eren, Dursun Kalay, Recep Şahin, İbrahim Akçer, Mustafa Bayram Çelik, Fehmi İçöz, İbrahim Kolay.





       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑