Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Merkez Erikli’ye başarı plaketi

1 Kasım seçimlerinin ardından Kandıra’nın mahallelerine teşekkür turuna çıkan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken bu kez Merkez Erikli Mahallesi’nde plaket dağıttı.

11 Aralık 2015 Saat: 13:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.196 kez okunmuştur

Merkez Erikli’ye başarı plaketi
Merkez Erikli’ye başarı plaketi

1 Kasım seçimlerindeki başarıyı ödüllendirmek amacıyla Kandıra’nın mahallelerine ziyaretlerde bulunan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Goncalar, Hatipler, Antaplı ve Balcı mahallelerinin ardından bu kez Merkez Erikli mahallesindeydi. Mahalle Muhtarı Ramazan Ören, köy temsilcisi Hüseyin Meşe, müşahitler Kemal İlter, Emsalettin Ogan, Aykut Aktaş, Ali Meşe, Serhat Bayrak ve Hüseyin Kutlu'ya plaket takdim eden Özder ve Köken, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ

Seçimlerde aldıkları başarı için partililerine tek tek teşekkür eden Özder, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri için canla başla çalışan, kişisel yaşantısından davası uğruna vazgeçen fedakar arkadaşlarımıza minnettarız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Başkan Köken ise yaptığı konuşmasında, “Bizler güçlü bir milletiz ve geçmişten bugüne kadar gelinen süreci değerlendirdiğimizde şu an içinde bulunduğumuz imkanların rahatlığını yaşıyoruz. Bu zamanlara kolay gelinmedi. Güçlü bir Türkiye için yılmadan, yorulmadan çabalayacağız” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑