Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Merhum Başbakan, Kocaeli’de anılacak

54. Hükümet’in Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının beşinci yıl dönümünde Saadet Partisi ve Erbakan Vakfı’nın düzenlediği etkinliklerle anılacak

26 Şubat 2016 Saat: 15:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.534 kez okunmuştur

Merhum Başbakan, Kocaeli’de anılacak
Merhum Başbakan, Kocaeli’de anılacak

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti’nin Başbakanı ve Türk siyasetinin unutulmaz isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının beşinci yıl dönümünde Saadet Partisi ve Erbakan Vakfı’nın düzenlediği çeşitli etkinliklerle anılacak. Saadet Partisi ve Erbakan Vakfı, düzenleyecekleri farklı etkinliklerle Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının beşinci yıl dönümünde anacak.


HAYATI ANLATILACAK
Saadet Partisi İl Teşkilatı, vefatının beşinci yıl dönümünde Milli Görüş hareketinin kurucusu ve Türk siyasal yaşamının en önemli aktörlerinden biri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına farklı bir programa imzasını atacak. Merhum Necmettin Erbakan’ın en yakınındaki iki kişi Özel Kalem Müdürü Mehmet Kahraman ile Özel Kalem Müdür Yardımcısı Osman Akgün, “Erbakan’ın ‘Özel’leri” isimli programda, Erbakan’ın hayatını anlatacak.


DERVİŞ EROĞLU GELİYOR
Erbakan Vakfı tarafı tarafından yarın (27 Şubat Cumartesi) Fevziye Camii önünde saat 13:00-15:00 saatleri arasında lokum dağıtılacak. Yarın ise saat 18:30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “Erbakan’ı anma ve anlama” programına vakfın genel başkanı Fatih Erbakan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ve İranlı Prof. Dr. Kadir Golkaryan katılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑