Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Mehmet Şimşek "Sabır ve zamana ihtiyacımız var"

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve getirilen Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden ilk paylaşımını yaptı. "Sabır ve zamana ihtiyacımız var"

8 Haziran 2023 Saat: 19:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 764 kez okunmuştur

Mehmet Şimşek Sabır ve zamana ihtiyacımız var
Mehmet Şimşek "Sabır ve zamana ihtiyacımız var"

Oluşturulan yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den koltuğu devralan Mehmet Şimşek, TBMM'de yemin ederek görevine başladı.

"SABIR VE ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"
Nureddin Nebati'den Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğunu devralan Mehmet Şimşek, göreve başlamasının ardından sosyal medya üzerinden yazılı bir paylaşımda bulundu. Sabır ve zamana ihtiyacı olduklarını belirten Şimşek, "Bugün TBMM Genel Kurulu’nda yemin ederek görevimize başlamış bulunmaktayız, Allah utandırmasın. Hükümetimizin üstesindesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Plan ve program dahilinde, belirlediğimiz ilkeler çerçevesinde emin adımlarla çıktığımız bu yolda hedeflerimize inşallah herkesin desteğini alarak ulaşacağız. Ancak biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var" dedi.

KURALLARA DAYALI POLİTİKA
Kurallara dayalı politika izleyeceklerini ifade eden Şimşek, "Yerel ve uluslararası zorluklar arasında yol alırken, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdümüzü teyit ediyoruz

"BENDEN DUYMADIĞINIZ HİÇ BİR HABERE İTİBAR ETMEYİNİZ"
Açıklamasının sonunda politikalara ilişkin çıkan iddialara itibar edilmemesini vurgulayan Mehmet Şimşek, "Sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var; uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑