Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Mavi bayraklı Seyrek'de hafta sonu hareketliliği

Hafta sonunu ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Kandıra'nın mavi bayraklı plajlarına akın etti. Önceki günler mavi bayrağına kavuşan Seyrek plaj da bu hafta sonu yoğun ilgi gördü.

4 Temmuz 2022 Saat: 07:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.391 kez okunmuştur

Mavi bayraklı Seyrekde hafta sonu hareketliliği
Mavi bayraklı Seyrek'de hafta sonu hareketliliği

Büyük kentlerde sıcaktan bunalanların hafta sonu tatilinde tercih ettiği Kandıra'nın mavi bayraklı plajları dolup taştı. Okulların kapanmasıyla birlikte hafta içi hareketliliğinin de artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sıcaklıkların artacağını açıklaması sonrası tatilciler Kandıra'nın mavi bayraklı plajlarına akın etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından son olarak yapılan Seyrek Plajı "Yerel Mavi Bayrak Töreni" ile  önceki günler mavi bayrağına kavuştu. Seyrek Mavi Bayraklı plaj da bu hafta sonu yoğun ilgi görüyor.

Kandıra’da  bulunan 7 adet mavi bayraklı plaj kaliteleriyle ön plana çıkıyor. Kent sakinleri ve çevre illerden gelen çok sayıda turist, Kerpe, Miço Koyu, Kumcağız, Kovanağzı, Cebeci, Seyrek ve Bağırganlı plajlarını tercih ediyor.

Sahillerde güvenliği elden bırakmayan Büyükşehir Belediyesi doğabilecek tehlikelere karşı cankurtaran ekibini de plajlarda hazır tutuyor. sahillerin genelinde görev yapan ekiplere ayrıca sağlık ekipleri de destek veriyor.

 Sahillere özel aracı ile ulaşan tatilcilerin dışında özel halk otobüsleri ile ulaşan tatilciler de bu sezon sıkıntı yaşamadı. Kandıra’dan sahillere hizmet veren özel halk otobüslerinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de gerek Kocaeli gerekse komşu illerden gelen vatandaşların akınına uğrayan Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Cebeci sahillerine ulaşımı rahatlatmak için 800K ve 800C hatlı otobüslerini hizmet sunuyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑