Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Marangoz Küçük yaştan beri siyasetin içindeyim.

CHP'den Kandıra'da İl Genel Meclisine aday olan Çağlar Marangoz, "Küçük yaştan beri siyasetin içindeyim. Kandıra'ya katkı sunmak istiyorum" dedi....

11 Mayıs 2009 Saat: 22:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.770 kez okunmuştur

Marangoz Küçük yaştan beri siyasetin içindeyim.
Marangoz Küçük yaştan beri siyasetin içindeyim.

CHP’den Kandıra’da İl Genel Meclisine aday olan Çağlar Marangoz, “Küçük yaştan beri siyasetin içindeyim. Kandıra’ya katkı sunmak istiyorum” dedi.

 

Bize Kısaca Kendinizi Tanıtır mısınız?

1983 Kandıra doğumluyum. İlk ve ortaokulu Kandıra’da tamamladıktan sonra İzmit’te Meslek Lisesinde devam ettim. Sonrasında aktif siyasete atıldım.2002 yılından beri aktif siyasetin içinde yer alıyorum. 2006 yılından beri CHP gençlik kolları başkanlığı yaptım Rahmetli babam İsmail Hakkı Marangoz, muhtarlık yapmıştı. Ayrıca CHP’de uzun yıllar yönetici olarak da görev yapmıştır. Bu aile yapısından dolayı çok küçük yaştan beri siyasetin atmosferini biliyorum. Zaten Kandıralı olup da siyasete uzak olan kişi sayısı çok azdır. Uzun yıllardır parti içindeki büyüklerimle birlikte hareket ettiğimden dolayı Kandıra’daki siyasetin nabzını çok iyi bilirim. Partimizin içinde her han gibi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Tabi ki aday adaylığı döneminde bütün partilerde olduğu gibi kendi çatımızın altında tartışmalar demokratik bir şekilde oluyor ve adaylık süresince partimizin çatısı altında gücünü yükseltmek için alternatifleri hep birlikte, aday olmayan arkadaşlarımız ve büyüklerimizle birlikte aynı düşünce yapısına sahip bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi Kandıra’nın Merkezi olarak 5 mahalleden oluşmaktadır. Bu 5 mahalledeki temsilcilerimiz ve delegelerimiz sayesinde sorun ve sıkıntıları çok iyi biliyoruz ve aynı şekilde Kandıra’nın 92 tane köy muhtarlığı bulunmaktadır. Her muhtarlığın en az 3 tane mahallesi bulunuyor. Köylerdeki potansiyeli biliyoruz ve önem veriyoruz. Bu köylerimizin birçoğu çiftçilik, balıkçılık ve ormancılıkla geçimini sağlıyor. Karadeniz’in incisi sahillerimiz için büyük projeler hazırlamaktayız. Kerpe, kefken ve diğer sahillerimizdeki orman kamplarını ve piknik alanlarını İstanbullu belediyelerden alarak oranın halkına açacağız. Öncelikle Kandıra merkez ve köylerinde eğitim, sağlık gibi iki önemli konu üzerinde yoğunlaşacağız. Çiftçilerimizin gerek hayvancılık gerek tarım dallarında Büyük Şehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde yem, tohum ve gübreyi çiftçilerimize ücretsiz olarak dağıtacağız. Çiftçimiz bizim gülen yüzümüz olacak. Deniz kıyısında sahil bandı oluşturarak Kandıra’yı Marmara bölgesinin çekim alanı haline getirip Kandıra’nın potansiyelini yükselticeğiz.

Kandıra’ya bacasız, atıksız iş sahaları kurarak gençlerimize istihdam yaratacağız. Kandıra’dan iş için göç edenleri tekrar kazanacağız. 2 dönem Kandıra CHP Gençlik Kollarında sekreterlik görevinde bulundum ve 3 seneden beri de Kandıra CHP Gençlik Kolları Başkanlığını yapmaktayım. Ayrıca çarşı mahallesi kongre delegesi ve temsilcisiyim. Partimizin göstereceği her göreve yaşımın verdiği heyecanla göğüslemeye hazırım. Siyasetteki hedeflerimden bir tanesi halkıma yararlı olmak, diğer bir hedefim ise Atatürk’ün biz gençlere emanet etiği Türkiye Cumhuriyetine aklın ve ilmin rehberliğinde çağdaş uygarlık seviyesine yükseltmeye katkı sunmaktır. Bunu bir Türk genci olarak kendime vatan borcu sayıyorum.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑