Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti

Kandıra’nın Karaağaç Mahallesi Dağdibi mevkiinde ikamet eden 72 yaşındaki Perihan Patan, yediği yabani mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti.

5 Kasım 2015 Saat: 17:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.566 kez okunmuştur

Mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti
Mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti

Alınan bilgilere göre birkaç gün önce ormandan topladıkları yabani mantarı yiyen Perihan Patan (72) bir müddet sonra şiddetli karın ağrısı baş göstermeye başlayınca ailesi tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan ilk müdahalesinde gıda zehirlenmesi teşhisi konulan Patan’ın hemen midesi yıkandı ve özel bir hastaneye sevk edildi.

KURTARILAMADI

Burada tüm zehrin karaciğerde toplandığı teşhisi konuldu ve yoğun bakım için hemen ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu gittikçe ağırlaşan talihsiz kadın, burada yapılan müdahalenin yetersiz kalması sebebiyle daha teşekküllü olan Yalova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Patan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

UZUN YILLAR ALMANYA’DAYDI

Cenazesi Yalova Devlet Hastanesi morgundan alınarak Karaağaç Mahallesi Dağdibi mevkiindeki hanesine getirildi. Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan yaklaşık 2 yıl önce köylerine dönüş yapan Patan’ın ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Evli ve 6 çocuk annesi olan Patan’ın cenazesi Karaağaç Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑