Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Mahir Yıldırım, yaşam savaşını kaybetti

AKP Kandıra Kurucu İlçe Başkanı Mahir Yıldırım, 6 gün önce beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınmıştı. Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşam savaşını kaybetti.

17 Nisan 2013 Saat: 10:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.742 kez okunmuştur

Mahir Yıldırım, yaşam savaşını kaybetti
Mahir Yıldırım, yaşam savaşını kaybetti
AKP Kandıra Kurucu İlçe Başkanı Mahir Yıldırım, 6 gün önce yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirerek Özel Yalova Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 6 gündür yoğun bakımda tedavi gören Yıldırım, bu sabah hayata gözlerini yumdu. Emekli öğretmen olan Yıldırım, Kandıra AKP kurucu ilçe başkanı ve AKP milletvekili adayı olmuştu. Kandıra’da emlak ve komisyonculuk yapan Yıldırım, evli ve 2 çocuk babasıydı.
MAHİR YILDIRIM KİMDİR? Mahir Yıldırım, 1949 yılında Kandıra Kurtyeri’nde doğdu. Kandıra ilçe müftülüğünde din görevlisi olarak bir süre çalıştıktan sonra Konya’da Yüksek İslam Enstitüsü’nde yüksek tahsilini tamamlamıştı. Kars, Bursa ve Kandıra İmam Hatip Liselerinde öğretmenlik ve idarecilik görevi yapmıştı. 2001 yılında emekli olarak Kandıra’ya yerleşmişti. AKP’nin kurucu ilçe başkanı olarak siyasete atılmış, bir dönem milletvekili adayı olmuştu. Bunun yanında ilçemizde Mahir Emlak olarak da ticaretle uğraşıyordu.
CENAZE NAMAZI YEŞİL CAMİİ’DE KILINACAK Mahir Yıldırım 6 günlük yaşam mücadelesini Özel Yalova Hastanesi’nde kaybetti. Yıldırım’ın cenazesi Özel Yalova Hastanesi’nden alınarak Kandıra Akdurak Mahallesi’ndeki hanesine getirilecek. Burada komşu ve yakınlarından helallik alınacak. Bugün (Çarşamba) Kandıra Merkez Yeşil Camii’de kılınacak öğle namazına müteahkip Kurtyeri Köy Mezarlığı’na defnedilecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑