Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

M. Erikli ve mahallelerinin yolları 2015’te tamam

Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi, Kandıra sınırları içerisinde bulunan tüm köy yollarını 2015 yılına kadar tamamlamayı hedefleniyor. Merkez Erikli ve mahallelerinin yol çalışmaları da şu günlerde devam ediyor.

31 Ekim 2014 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.265 kez okunmuştur

M. Erikli ve mahallelerinin yolları 2015’te tamam
M. Erikli ve mahallelerinin yolları 2015’te tamam

Kandıra Merkez Erikli ve mahallerinin yollarının Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi tarafından yapımına başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kaypolu Mahallesi’nden Erikli, Beyceğiz, Belenköy, Çerçilli, Budaklar ve Antaplı arasındaki yolların yapımına yolları 50 santimetre kazarak başlamıştı. Alt yapı malzemesinin tamamlanmasıyla bu yollar, stabilize malzeme dökülerek ulaşımı bir nebze de olsa rahatlattı.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Merkez Erikli Köy Muhtarı Ramazan Ören, mahallelerinin yollarını Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi tarafından yapımına bayram öncesi başlandığını, eski asfaltın kazılarak tüm mahalle yollarına alt yapı malzemeleri döşenmesiyle yol zeminin sağlamlaştırıldığını, mahalle içlerinde de aynı çalışmanın gerçekleştiğini, eksik alt yapı ve yağmur suyu süzgeçleri konularak çalışmaların aralıksız yürütüldüğünü ifade etti.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Ören, “Stabilize malzemenin tamamlanmasıyla 2015 yılında sıcak asfalt yapılarak tamamlanması hedefleniyor. Kocaeli ve Kandıra Belediyesi’ne köyümüze ve mahallelerimize verdiği bu hizmetlerden dolayı köyüm adına teşekkür ediyorum. Mahalle içleri ve köy yollarının 2015’te tamamlanmasıyla köyümüz mükemmel bir görünüme kavuşacağına inanıyorum. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑