Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Lale satışı Kandıra'da da başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşlarından Belde A.Ş. tarafından kentin 12 ayrı noktasında lale satışına başlandı.

11 Mayıs 2009 Saat: 20:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.089 kez okunmuştur

Lale satışı Kandıra'da da başlandı
Lale satışı Kandıra'da da başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yan kuruluşlarından Belde A.Ş. tarafından kentin 12 ayrı noktasında lale satışına başlandı. Kandıra Çarşı Camii’nin karşısında stantta satışlar başladı. Park Bahçeler görevi sorumluları Gülşen Bekiroğlu, Defne Turgut ve Ayhan Varol Kandıra’da hem satış yapıyorlar hem de bilgi veriyorlar. 

 

Lale yetiştiriciliği heyecanlı başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. düzenlenen “En Güzel Lale Yarışması” için lale soğanı satışına önceki gün Kandıra’da da başlandı. Lalenin en güzel çiçeklerden biri olduğu kuşkusuz, lale satışı Kandıra’da güzel başladı. Kandıra halkının özelliklede bayanların ilgisini çeken lalelerin satışı hız kazandı. Böylece vatandaşlarımız bahçeleri ve balkonlarıyla Kandıra’nın da bu güzelliğe ortak olmasını amaçlıyoruz. İçlerinde her renkten 10’ar adet lale soğanı bulunan paketler, 2 YTL’ye satılıyor. Vatandaşlara yaptıkları alışverişe göre fiş veriliyor. Bu fişleri saklayan vatandaşlar, daha sonra birinci olanın 1.000 YTL ödül kazanacağı ‘’2. En Güzel Lale Yarışması”na katılabilmeye hak kazanıyorlar. Amacımız kültürümüzün bir parçası olan laleye sahip çıkmak ve sevdirmektir. 

 

2. En Güzel Lale Yarışmasının Ödülleri

En Güzel Lale Yarışması’nda 1. olana 1.000 ytl, 2. olana 750, üçüncü olana 500, dördüncü olana 300, beşinci olana 250 ve mansiyon alacak 50 kişiye 100 YTL ödül verilecek. Vatandaşlar aldıkları bu laleleri hemen bahçelerine veya balkonlarındaki saksılara ekmeye başlayabilecek ve 4 Nisan 2009 tarihinde yarışmacılar yetiştirdikleri laleleri Sekapark’a saksıları ile beraber getirerek başvurabileceklerdir.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑