Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kutlu Doğum Kandıralıları duygulandırdı

Kandıra İlçe Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kandıra şubesinin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen programda "Hz Peygamber ve Merhamet Eğitimi"’in özellikleri anlatıldı.

24 Nisan 2011 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.704 kez okunmuştur

Kutlu Doğum Kandıralıları duygulandırdı
Kutlu Doğum Kandıralıları duygulandırdı
Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kandıra İlçe müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kandıra şubesi tarafından bir program düzenlendi. Kandıra Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve ev sahipliğini İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara’nın yaptığı programa İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İl Genel Meclis üyeleri, Siyasi parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, din görevlileri çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Ferdenli Köyü İmam-Hatibi Sıddık Bektaş’nın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara açılış konuşması yaptı. Ardından merkez din görevlilerinden oluşan ilahi korosu birbirinden güzel ilahiler okudu. Ardından gösterilen sine vizyondan duygulu bakışlarla izlendi.
İlçe Müftüsü Dr. Kara, “Bu akşam Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kuran-ı Kerim’i ve Hz. Peygamberimizin özellikleri anlatılacak. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Hüsrevoğlu sizlere hitap ederek, bu gecenin önem ve kıymetini sunacak. Bu salonu coşkuyla dolduran siz değerli Kandıra halkımıza ilginizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmacı olarak katılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Hüsrevoğlu, Kuran-ı Kerim’in özellikleri ve okumayla ilgili tüm katılımcılara konferans verdi. Programın sonunda hadis yarışmasında ve masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi. İlçe Müftülüğü olarak da tüm katılımcılara kitap-dergi dağıtıldı. Kandıra Belediyesi pilav üstü et ikram bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑