Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kuşkan: Kandıra kötü yönetiliyor

Kandıra CHP ilçe binasında düzenlediği bayramlaşma programında gündem belediye başkanlığını almak için yapılması gerekenler oldu. Partililerle durum değerlendirmesi yapan Kuşkan, “Kandıra kötü yönetiliyor” dedi.

10 Ağustos 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.762 kez okunmuştur

Kuşkan: Kandıra kötü yönetiliyor
Kuşkan: Kandıra kötü yönetiliyor
Düzenlenen programa İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan, il yöneticileri, Kandıra ilçe başkanı Kenan Çapraz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Kandıra CHP ilçe teşkilatı tarafından ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programında gündem yaklaşan seçimler oldu. Genel siyasi konuların konuşulduğu ve partililerin söz aldığı bayramlaşmada Kandıra’da parti içi sorunlara değinen ve partililerle bir nevi hasbıhal yapan il başkanı Yalçın Kuşkan belediye aday adayını atamayla yapmaktan yana değil, partililer tarafından belirlenmesinden yana olduklarının altını çizerek, önceliğin parti içindeki sulhun sağlanması olduğunu dile getirdi.
Kandıra’da parti içinde özel bir durum olduğunu dile getiren Kuşkan,”Bu partinin Kocaeli’nde en yetkili olan il başkanı ve milletvekilleri olarak buradayız. Biz aday ve meclis üyeleri konusunda çok net söyleyeyim açığız. Bizim Kandıra’da Selami şuyumuzdur, şurada olsun deme durumumuz yok, istenirse denir mi denir ama bu arzu edilmez. Siz çıkaracaksınız adayınızı. Fakat biz Kandıra’da sulhu sağlayamadık. Kandıra kötü yönetiliyor. Burada yardımcımız AKP’nin icraatları. Burada seçim alınabilir. Seçmenin %75 i köylerde yaşıyor demek ki belediye meclis üyeleri konusunda dikkat edeceğiz. Birlik beraberlik içinde olur, aramızdaki anlaşmazlıkları parti menfaati için bir tarafa bırakırsak bunu başarmamamız için bir sebep yok.” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑