Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kuşkan: Kandıra’da seçimi kazanmanın adresi köyler

CHP İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını Kandıra ilçe binasında gerçekleştirdi. İl başkanı Yalçın Kuşkan, Kandıra’da seçimi kazanmanın adresinin köyler olduğunu söyledi.

20 Şubat 2013 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.282 kez okunmuştur

Kuşkan: Kandıra’da seçimi kazanmanın adresi köyler
Kuşkan: Kandıra’da seçimi kazanmanın adresi köyler
CHP İl Yönetimi haftalık olağan toplantısı için Kandıra ilçe örgütüyle bir araya geldi. Kandıra ilçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, Kandıra Belediye Meclisi Üyeleri Cüneyt Erdem, Mehmet Tımaç, Kemal Kardaş, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
BELEDİYENİN 10 MİLYON BORCU VAR CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız açılış konuşmasında mevcut belediye başkanını eleştirdi. Kandıra Belediyesi’nin SGK’ya olan borcunun geçmiş dönemden olduğunu iddia eden belediye başkanı Cengiz Kan’a tepki gösteren Yağız, şu ifadeleri kullandı; “2004 yılında belediyeyi aldığımızda 7 milyona yakın borcu vardı. Zaman içerisinde biz bu borçları yapılandırdık ve düzgün belediyecilik anlayışında belediyeyi yönettik. Belediyeyi verirken borçlarla değil 530 bin lirayla teslim ettik fakat şu anda 10 milyona yakın borcu var. Bunun dışında belediyenin çok fazla hataları var. Seçim çalışmaları başladığı zaman konuşacağız.”
ADRES KÖYLER CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kandıra’da seçim kazanmanın adresinin köyler olduğunu belirterek şöyle konuştu; “Kandıra geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi’ne dayalı önemli simgelere sahip bir ilçe. Bizim için önemli. Kandıra’nın dağınık bir yerleşimi var. Seçmen sayısı merkezde 12 bin civarında iken köylere 25 bin civarında. Bu nedenle yerel yönetim seçimlerini kazanmak için adres köyleri gösteriyor.”
ADAY SORUNUNA SERT TEPKİ Kuşkan, Kandıra’daki aday problemine değinerek, “Artık kimse adaylık konusuyla ilgili problem getirmesin. Kamuoyu yoklaması yapılacak ve halkın kimi istediği belirlenecek. Aday belli olduğunda ise hepimiz arkasında dimdik yürüyeceğiz. Parti içerisinde kimsenin belirlenecek adayla ilgili sorun çıkartma lüksü yok” diyerek tepkisini gösterdi. Kuşkan, ilçe örgütünden köy komitelerini oluşturmalarını ve sandık görevlilerini belirleyerek kayıt altına almalarını istedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑