Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kurtarma Timi’nden Nefes Kesen Gösteri

Yaz aylarında Kocaeli sahillerinde görev yapacak olan Kurtarma Timi, Sekapark Uçurtma Tepesi önünde nefes kesen bir gösteri gerçekleştirdi.

27 Mayıs 2012 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.796 kez okunmuştur

Kurtarma Timi’nden Nefes Kesen Gösteri
Kurtarma Timi’nden Nefes Kesen Gösteri
Zoodyat bot ve Jet Skilerle gerçekleştirilen gösteride balık adamlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin amblemi olduğu flamayı denizden karaya çıkardı. KATILIM YOĞUNDU Kocaeli İtfaiyesi öncülüğünde gerçekleştirilen gösteriye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Osman Poyraz, şube müdürleri, itfaiye erleri ve gönüllü itfaiyeciler katıldı.
KOCAELİ İTFAİYESİ HER AN GÖREV BAŞINDA Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, kahraman itfaiye teşkilatının her an görev başında olduğunu vurguladı. Başkan Vekili Özak, “Yangında, depremde, sellerde ve her türlü afetlerde vatandaşların yanında olan itfaiyecilerimiz Kocaeli sahillerinde 2005 yılından bu yana boğulmak üzere olan 1342 kişiyi hayata döndürmüştür. Kandıra ve Karamürsel sahillerinde görev yapan kahramanlarımızı bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.
SEZON 2 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara ise 2005 yılından bu yana ‘imdat’ diyenlere el uzattıklarını belirtti. Kurtarma Timi’nin görev yapmasında bu yana boğulma vakalarının azaldığını söyleyen Kara, “Yüzlerce insan hayata tutundu. 2 Haziran’dan itibaren ekiplerimiz yine halkımızın hizmetinde olacak. Burada görev yapan gönüllü kuruluşlarımıza da büyük teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
112 GÜN BOYUNCA GÖREV YAPACAKLAR Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Cebeci ile Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı’da 2005 yılından bu yana 1342 kişiyi kurtaran Kurtarma Timi, 2 Haziran ile 16 Eylül arasında toplam 112 gün süreyle görev yapacak. Yaklaşık 200 kişinin görev yapacağı Kurtarma Timi’nde Kocaeli İtfaiyesi personelinin yanı sıra Büyükşehir Ambülans Birimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT, Mahalli Afet Gönüllüleri, Deniz Yıldızları ve Gönüllü İtfaiyeciler yer alıyor. KURTARMA TİMİ’NİN KULLANCAĞI ARAÇ GEREÇLER 6 adet Zoodyak boot 4 adet Jet Ski 3 adet 4x4 araç 7 adet ambülans 1 adet dalgıç aracı 2 adet otobüs Su geçirmez el telsizi Palet, Şnorkel, maske, Dürbün,
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑