Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kurt yeri Muhtarı aday olmadı

Kandıra Kefken Beldesi Kurtyeri köyünde 20 yıldır muhtarlık yapan Ali Kır, bu dönem için aday olmayacağını açıklayarak adaylara başarılar diledi.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.717 kez okunmuştur

Kurt yeri Muhtarı aday olmadı
Kurt yeri Muhtarı aday olmadı

Kandıra Kefken Beldesi Kurtyeri köyünde 20 yıldır muhtarlık yapan Ali Kır, bu dönem için aday olmayacağını açıklayarak adaylara başarılar diledi.

 

ÜNAL CANKURT

Kefken Beldesi Kurt Yeri köyünde 4 dönemdir Muhtarlık yapan, bir dönemde muhtarlar derneği başkanlığı görevini yürüten Ali Kır, bu dönem aday olmayacağını açıkladı. Kır, Kurt yeri köyü muhtar adayları ve köy sakinleriyle bir toplantı yaparak vedalaştı. Toplantıya muhtar adayları Zafer Bayrak, Suavi Özmenek, Erol Taşçı ve köy halkı katıldı.

 

5. dönem için aday değilim

Kefken beldesi Kurt yeri köyünde 20 yıldır muhtarlık yapan Ali Kır, köy halkını bir yerde toplayarak aday olmayacağını aday olan arkadaşlarına da başarılar dilediğini belirtti. Köy halkı tarafından çok sevilen tekrar aday olması beklenen Ali Kır şöyle konuştu: “20 yıldır köyümüzde muhtarlık yapıyorum. Köyümüzün sorunlarıyla yakından ilgilendim. Sizlerin derdi sorunu benim derdim sıkıntım oldu. 5. dönem için aday değilim. Muhtarlık görevimi seçim sonunda yeni seçilen arkadaşıma devredeceğim. Adaylarımızdan hangi seçilirse seçilsin başarılar diliyorum” dedi. Kurt Yeri köyü muhtar adaylarından Erol Taşçı ise “20 yıl gibi uzun bir zaman köyümüze hizmet eden muhtarımız Ali Kır’a teşekkür ediyorum. Bütün muhtar adayı arkadaşlarımıza da başarılar dilerim” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑