Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Küçükarıcı, seçilmiş muhtar oldu

Eğercili Köy Muhtarı Muhammer Özmenek’in vefat etmesinin ardından aza olarak görevi üstlenen Bayram Küçükarıcı, 2014 yerel seçimlerde seçilmiş muhtar oldu.

2 Mayıs 2014 Saat: 17:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.834 kez okunmuştur

Küçükarıcı, seçilmiş muhtar oldu
Küçükarıcı, seçilmiş muhtar oldu
Eğercili Köyü Muhtarı Muhammer Özmenek’in geçtiğimiz yıl vefat etmesiyle birinci aza olan Bayram Küçükarıcı, yaklaşık bir yıldır köy halkına hizmet veriyordu. 2014 yerel seçimlerde muhtar adayı olarak sahalara inen Küçükarıcı, karşısına çıkan 5 rakibini yenerek seçilmiş muhtar oldu. Eğercili Köyü, Beygirli, Güvenler ve Mollahasanlar mahallelerinde bulunan 320 seçmenden 103 oy alarak 5 rakibinin arasından sıyrıldı ve Eğercili Köyü’ne muhtar seçildi.
SEÇMENE TEŞEKKÜR 1962 Kandıra doğumlu olan Bayram Küçükarıcı, çiftçilikten emekli. Evli ve 5 çocuk babası olan Küçükarıcı, köy halkı tarafından oldukça sevilen bir isim. Güler yüzüyle köy halkına güven veren Küçükarıcı azaları Fazıl Yılmaz, Coşkun Yoldaş, Fikret Avcı, Turan Tunç ile birlikte köy halkına yapmış olduğu hizmetlere devam edeceğini belirtti. Seçmenlerine teşekkür eden Küçükarıcı “Bu zamana kadar halkımıza güzel hizmetler yaptık. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Halkımın bana gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür ederim” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑