Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Köylülerin içi rahat etti

GİSOB’un çevreyi kirleteceğinden tedirginlik duyan civar köylüler, müdür Hamit Eroğlu tarafınadan bölgedeki fabrikalarda gezdirilerek endişeleri giderilmeye çalışıldı

26 Kasım 2012 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.889 kez okunmuştur

Köylülerin içi rahat etti
Köylülerin içi rahat etti
Kandıra Gıda İhtisas ve Organize Sanayi Bölgesi (GİSOB), oldukça sancılı dönemler geçirmişti. Kurulma aşamasında çok ağır eleştiriler alan GİSOB, çevreyi kirleteceği ve bölgeye ağır sanayinin geleceği iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Çevre köylülerin bu endişesini gidermeye çalışan Kandıra GİOSB Müdürü Hamit Eroğlu, Goncaaydın ve Kocakaymaz Köyleri`nden bir grup vatandaşı üretim yapacak olan firmalarda gezdirdi. Fabrika gezisi sonunda endişelenecek bir durumun olmadığını anlayan köylülerin için rahat etti.
RAHAT ETTİLER Kandıra GİSOB`da üretim yapacak olan firmaları görmek maksadıyla geçtiğimiz günlerde Eskişehir`e giden Kocakaymaz ve Goncaaydınlı Köyü sakinleri, Cici Çikolata Firması`nın üretim tesislerini gezdi. Oldukça hijyenik bir ortamda ve çevreyi kirletmeden üretim yapan fabrikayı yerinde gezen ayrıca köylerindeki gençlerin nasıl bir ortamda çalışacağını da görme fırsatı bulan köylüler, rahat bir nefes aldı.
BİLGİ ALDILAR Cici Çikolata Fabrikası Yöneticileri ve GİOSB Müdürü Hamit Eroğlu tarafından burada köylülere birde konferans verildi. Fabrikadan sonra Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi(OSB)`ni de gezen köylüler, Eskişehir OSB Müdürü Ali İhsan Karamanlı`dan OSB`lerin genel yapıları, OSB`nin gelmesiyle bölge insanın neler kazanacağı ve OSB gelmeden yapılması gereken hazırlıkların neler olduğu hususunda kapsamlı şekilde bilgi aldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑