Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Seçimi Kandıra’da Yapıldı.

Kandıra Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 1. altı aylık Genel Kurulu Kandıra Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

21 Nisan 2011 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.209 kez okunmuştur

Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Seçimi Kandıra’da Yapıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Seçimi Kandıra’da Yapıldı.
Divan Başkanlığı’na İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Katip Üyeler ise Haluk Şen ve Firdevs Kanyılmaz seçildi. Saygı Duruşu’nun ardından İlçe Kaymakamı Hamza Erkal açılış konuşmasını yaptı. Yazı İşleri Personeli Kadir Ekinci tarafından, birliğin 2010 yılı 1 nci 6 aylık faaliyet raporu ile 2011 yılı tahmini bütçesi okundu ve oybirliği ile kabul edildi.
Katılım Yüksekti İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ın başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclis Üyeleri Haluk Şen, İsmail Akalın, Recep Şenol, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen ve birliğe üye olan Köy Muhtarları katıldılar.
Aday Oldular Encümen Üyeliği seçimine geçildi. Encümen Üyeliği için İl Genel Meclis Üyelerinden İsmail Akalın ve Recep Şenol, Muhtar Üyelerinden ise, Hacımazlı Köyü Muhtarı Mustafa Dinç, Kanatlar Köyü Muhtarı Vecdi Aytaş, Yağcılar Köyü Muhtarı Şerafettin Gökçe ve Alefli Köyü Muhtarı Selami Aydın aday oldular.
Gizli oylamayapıldı. 95 üyesi bulunan Hizmet Birliği’nin 93 üyesi sandık başına gelerek oyunu kullandı. Gizli oylamaya yapılan seçimde oy dağılımı ise şöyle gerçekleşti; İl Genel Meclis Üyerinden; Recep Şenol 66 ve İsmail Akalın 54, Köy Muhtarlarından; Hacımazlı Köyü Muhtarı Mustafa Dinç 50 ve Kanatlar Köyü Muhtarı Vecdi Aytaş 43 oyla asil üye seçilirken, Yağcılar Köyü Muhtarı Şerafettin Gökçe 42, Alefli Köyü Muhtarı Selami Aydın 39 oyla yedek üyeliğe seçildi. Katip Üyeliğine ise Haluk Şen 33, Firdevs Kanyılmaz 27 oyla getirildi.
Seçime giren tüm adaylar teşekkür konuşmasının ardından kazanan adaylar ise tüm katılımcıların tebriklerini kabul etti. Birliğin yeni yönetimi toplu bir hatıra fotoğrafı çektirmesiyle toplantı sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑