Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Köylere Hizmet Birliği’nin genel kurul toplantısı yapıldı

Kandıra Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin genel kurul toplantısı Kandıra Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

3 Mayıs 2012 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.120 kez okunmuştur

Köylere Hizmet Birliği’nin genel kurul toplantısı yapıldı
Köylere Hizmet Birliği’nin genel kurul toplantısı yapıldı
Meclis Başkanı İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, katip üyeler ise Haluk Şen ve Firdevs Kanyılmaz yerlerini aldı. Saygı duruşunun ardından 2011 yılı kesin hesap ibrası edildi. Daha sonra Birlik Encümen üye seçimlerine geçildi. Kapalı oyla gerçekleştirilen Kandıra Köylerine Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde 93 üyenin 89’ü oy kullanırken, oy dağılımları şu şekilde gerçekleşti. İl Genel Meclis üyesi Recep Şenol 62, İl Genel Meclis Üyesi Haluk Şen 26, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın 54, Hacımazlı köyü muhtarı Mustafa Dinç 37, Kanatlar köyü muhtarı Vecdi Aytaç 46, Kubuzcu köyü muhtarı Ali Özaydın 43 oy aldı.
Kandıra Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, İl Genel Meclis Üyesi Haluk Şen ile Recep Şenol, Kubuzcu köyü muhtarı Ali Özaydın, Kanatlar Köyü Muhtarı Vecdi Aytaç göreve getirildi. İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, köy muhtarlarına 2012 yılı için, “Ciddi projeler üretin, hizmet birliğimizin köylere uygun olarak çok sayıda projelerimiz var. Bu projelerden tüm köylerimizin hizmetten faydalanabilmesi için hep birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz” şeklinde konuştu.
2011 yılı tahmini bütçe kesim hesabının okunması ve ibra edilmesi tüm üyelerin önerisine sunuldu. Oy birliğiyle kabul edildi. Dilek ve temennilerde yeni seçilen Recep Şenol İsmail Akalın, Ali Özaydın, Vecdi Aytaç teşekkür konuşması yaptı. Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Dinç hizmet götürme birliğinin önemini belirten konuşmasının ardından yeni seçilen arkadaşlara da başarılar diledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑